Delez u Srbiji otvorio sedam maloprodajnih objekata i proslavio 17. Maxi rođendan

delhaize srbija

Delez je nastavio da investira na srpskom tržištu sa širenjem Maxi brenda, ali i kroz modernizaciju formata Shop&Go marketa. Kompanija je i proslavila 17. rođendan Maxi brenda na srpskom tržištu.

Delez Srbija, deo Ahold Delhaize Grupe koja je u regionu prisutna i na tržištima Rumunije i Grčke, nastavila je da investira u širenje Maxi brenda otvaranjem novog objekta u Kraljevu koji se nalazi na lokaciji u sklopu novootvorenog ritejl parka Nest koji je smešten u neposrednoj blizini sportskog centra u tom gradu. Potrošačima je ponuđen širok asortiman artikala, na 850 kvadrata. U Šćerbinovoj broj 7, trgovačka kompanija je 9. decembra otvorila i modernizovani Shop&Go market. Nešto ranije, Delez je otvorio i modernizovane markete i na sledećim lokacijama: Vizantijska 57, Zaplanjska 35, Ratka Mitrovića 101, Bulevar Milutina Milankovića 9, i Vase Čarapića 15.

Povodom otvaranja novih i renoviranih maloprodajnih objekata, Delez je pripremio posebna akcijska sniženja. Delez ostaje lider u maloprodajnom sektoru na našem tržištu sa više od 400 Maxi, Shop&Go i Tempo objekata.

Delez je proslavio 17. rođendan Maxi maloprodajnog brenda na srpskom tržištu. Kako je saopšteno iz kompanije, u Maxi Alonso supermarketu na Dorćolu, menadžment Deleza, Dimitrije Stojanović potpredsednik za operacije i Mirjana Jovašević direktorka korporativnih komunikacija, uz pomoć kuvara Nenada Veljkovića pripremali su zdrave obroke za svoje potrošače i na taj način obeležili još jedan rođendan poznatog maloprodajnog brenda u Srbiji.