Vesti iz trgovine

Medius Član DTL-a, trgovački lanac Medius, otvorio je 11. novembra svoj 21. po redu supermarket u Staroj Pazovi.

Novi maloprodajni objekat, Medius je svečano otvorio u Staroj Pazovi na uglu ulica Nikole Momčilovića i 21. Oktobra. Supermarket se prostire na 600 kvadrata prodajnog prostora i nudi širok asortiman proizvoda i veliku ponudu mesa iz mesare Medius. Vlasnik ove trgovačke kompanije Cviko Krunić, izjavio je da je veoma zadovoljan razvojem kompanije koja svake godine otvara nekoliko novih maloprodaja, ali i pokretanje proizvodnje mesa i delikatesa. On je dodao da na mesečnom nivou, Medius proda oko 60 tona svežeg mesa i 22 tone delikatesa.

Kompanija Medius sarađuje sa velikim brojem domaćih poljoprivrednih proizvođača, a otvaranju novog supermarketa u Staroj Pazovi prisustvovao je i Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji je istakao da svako ko pojačava tražnju proizvoda vodi ka tome da se što više ljudi uključi u proizvodnju hrane, i da je upravo zbog toga on na otvaranju novog maloprodajnog objekta.

Medius trenutno zapošljava 420 radnika, a u planu za 2018. godinu je otvaranje novih maloprodaja i širenje kapaciteta za proizvodnju mesa i delikatesa.