CM Cosmetic Market nastavlja ekspanziju sa tri nove poslovnice

CM Cosmetic 1

Najveći lanac drogerija u Bosni i Hercegovini, CM Cosmetic Market, saopštio je da se od sada nalazi na tri nove lokacije.

Zenica: U sklopu TC Džananović u Zenici, CM Cosmetic Market svečano je otvorio novu poslovnicu i tako nastavio aktivno širenje prodajne mreže u BiH. Kako se navodi u saopštenju, nova CM poslovnica u Zenici prostire se na više od 600 kvadrata prodajnog prostora, a kupcima pored širokog asortimana kozmetike nudi i selektivne brendove koji će zadovoljiti i najzahtevnije potrošače. Kupcima je u novom objektu na raspolaganju i CM Pharm i Beauty Corner kutak.

Teslić: CM Cosmetic Market ekspanziju širenja prodajne mreže nastavio je i otvaranjem nove poslovnice u Tesliću, na adresi Karađorđeva bb. Kako je navedeno, novootvorena poslovnica prostire se na 265 kvadrata prodajnog prostora, a u njenom asortimanu se mogu pronaći dekorativna i preparativna kozmetika, veliki izbor parfema, proizvodi za negu tela i kose, ali i širok asortiman hemije.

Bijeljina: Lanac drogerija saopštava da se od sada nalazi na još jednoj lokaciji u Bijeljini otvaranjem poslovnice na adresi Patrijarha Pavla br.5. Nova CM maloprodaja nudi širok asortiman proizvoda, a u sklopu njega nalazi se i kutak CM Pharm.