Ekspanzija DEDEMAN-a u našem regionu - nove investicije od 26,5 miliona evra u širenje prodajne mreže

Dedeman Rumunija

Rumunski maloprodajni lanac Dedeman, saopštio je da će uskoro otvoriti novi trgovački centar u gradu Turda, ali i da je nedavno otvoren 47. po redu u gradu Jaši. 

Trgovačka kompanija sa 100% rumunskog kapitala, Dedeman, saopštila je da će u gradu Turda otvoriti novi prodajni centar za uređenje doma i bašte koji će se prostirati na 11.500 kvadrata i zapošljavati više od 160 radnika. Objekat u koji je investirano 10 miliona evra nalazi se na ukupnoj zemljišnoj površini od 43.000 kvadrata. Kupcima će na raspolaganju u novom objektu biti i više od 450 mesta za parkiranje. Kompanija je saopštila i da je nedavno otvorila novi trgovački centar u gradu Jaši koji zaumzima površinu od 15.000 kvadratnih metara i u koji je investirano 16,5 miliona evra.

Trgovački centar zapošljava 50 radnika, a kupcima je pored velikog izbora stvari za uređenje doma i bašte na raspolaganju i 440 parking mesta. Kompanija je saopštila da će uskoro otvoriti nove prodajne centre širom zemlje. DEDEMAN je najveći DIY trgovac u Rumuniji koji posluje sada na blizu 50 lokacija i kroz dva logistička centra za skladištenje i distribuciju proizvoda. U svim maloprodajnim centrima nalazi se do 45.000 proizvoda za uređenje doma i bašte.