Vesti iz trgovine

Waves Sarajevo U Sarajevu je svečano otvoren Waves šoping centar koji je pored prodavnica, salona i restorana ponudio i Amko supermarket. 

Šoping centar Waves, svečano je otvoren u Sarajevu, na adresi Barska 59, na Ilidži. Kako je saopšteno iz Compact Invest, dvoetažni šoping centar se prostire na 1240 kvadrata, i u njega je investirano 2 miliona km. U sklopu novootvorenog centra posluju restorani, saloni, prodavnice i supermarket Amko. Waves centar ima za cilj stvoriti sve potrebne uslove za kvalitetan i moderan način življenja unutar kompleksa Waves Sarajevo, ali i osigurati kapacitete za svakodnevne aktivnosti dece i odraslih. 

U sklopu novog šoping centra nalazi se Amko supermarket koji se prostire na više od 500 kvadrata prodajne površine. Kako je saopšteno iz trgovačkog lanca, supermarket je smešten u prizemlju centra i izgrađen je od najkvalitetnijih materijala praćen svetskim dizajnom i savremenim trendovima. Kupcima se nudi širok asortiman proizvoda za svakodnevnu kupovinu. U ponudi se nalazi i veliki izbor domaćih proizvoda domaćeg porekla na odeljenjima voća i povrća, delikatesa i mesare.