Vesti iz trgovine

Auchan Madjarska Francuska trgovačka Grupa Auchan, ekspanziju na tržištu Mađarske nastavlja uvođenjem novog formata otvaranjem prvog supermarketa. 

Prvi supermarket Auchan otvoren je u gradu Seksard koji broji više od 30.000 stanovnika. Novootvoreni supermarket ima za cilj da svakodnevno ponudi jedinstveno iskustvo u kupovini, sa širokim spektrom proizvoda različitih grupa. Kompanija ima za cilj da ojača svoje prisustvo u Mađarskoj u kojoj trenutno poseduje 19 hipermarketa, 18 servisnih stanica i online prodavnicu. 

"Otvaranje supermarketa u Seksardu je jedna od najvećih prekretnica u dosadašnjem poslovanju Auchana u Mađarskoj u kojoj se od sada našim kupcima predstavljamo sa novim formatom. Do sada smo u Mađarskoj upravljali sa hipermarketima i servisnim stanicama, a od prošle godine pokrenuta je online prodavnica. Obećavam da je ovo prvi, ali ne i poslednji supermarket koji otvaramo i najavljujem pravu ekspanziju sa novim formatom na mađarskom tržištu", istakao je Dominique Ducoux, generalni direktor Auchan Mađarska. 

Auchan je nedavno u našem regionu otvorio i prvi supermarket u Rumuniji. Pored supermarketa, Auchan je otpočeo poslovanje i kroz format My Auchan marketa koji se nalaze na benzinskim stanicama u vlasništvu Omv-a.