Vesti iz trgovine

PerSu BB Trade nastavlja da širi prodajnu mrežu otvaranjem marketa na još dve nove lokacije, saopštila je trgovačka kompanija. 

Presecanjem crvene trake, svečano su otvorena dva nova PerSu marketa u Prigrevici i Mužlji. Od sada, meštani Prigrevice PerSu market mogu pronaći na adresi Nine Maraković 48, a u Mužlji na adresi Mađarske komune 58a.

Potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. U prepoznatljivom ambijentu svojstvenom PerSu marketima, smešten je pažljivo odabran asortiman najkvalitetnijih domaćih i svetskih brendova, skrojen po principu od svega po malo. Iz PerSu marketa su istakli da iz ponude posebno izdvajaju odeljenje uvek svežeg voća i povrća, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.Od početka godine, PerSu marketi su otvoreni i u Novom Sadu, Stajićevu, Crvenki, Kuli, Lazarevu, Kucuri i drugim mestima. PerSu je trenutno prisutan sa više od 130. maloprodaja širom Vojvodine.