PerSu marketi na dve nove lokacije u Vojvodini

PerSu

BB Trade nastavlja da širi prodajnu mrežu otvaranjem marketa na još dve nove lokacije, saopštila je trgovačka kompanija. 

Presecanjem crvene trake, svečano su otvorena dva nova PerSu marketa u Prigrevici i Mužlji. Od sada, meštani Prigrevice PerSu market mogu pronaći na adresi Nine Maraković 48, a u Mužlji na adresi Mađarske komune 58a.

Potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. U prepoznatljivom ambijentu svojstvenom PerSu marketima, smešten je pažljivo odabran asortiman najkvalitetnijih domaćih i svetskih brendova, skrojen po principu od svega po malo. Iz PerSu marketa su istakli da iz ponude posebno izdvajaju odeljenje uvek svežeg voća i povrća, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.Od početka godine, PerSu marketi su otvoreni i u Novom Sadu, Stajićevu, Crvenki, Kuli, Lazarevu, Kucuri i drugim mestima. PerSu je trenutno prisutan sa više od 130. maloprodaja širom Vojvodine.