Vesti iz trgovine

Belgrade Plaza centarNovi šoping centar u Beogradu, Belgrade Plaza biće otvoren u aprilu, saopštila je Plaza Centers Serbia.

Za oko dva meseca Beograd će dobiti novi šoping centar Belgrade Plaza koji će ponuditi veliki izbor modnih brendova, restorana, bioskop sa osam sala, hipermarket i mnoge zabavne sadržaje. U prizemlju će pored velikog broja brendova svoj objekat otvoriti i Mercator S koji će biti prisutan sa IDEA objektom. Belgrade Plaza dovodi i novo ime na srpsko tržište, poljski modni lanac Reserved. U novom centru će poslovati i drugi poznati domaći i međunarodni brendovi, kao što su Zara, LC Waikiki, Stradivarius, Sport Vision, Planeta, H&M, Lisca, Bata, Laguna, Swarovski, 5asec, N sport, BK, Bershka, Ivergano, P....S...., Tezenis, Pull&Bear, Galileo, Luna, Bonatii, KFC, McDonalds, Italoptik, Lindex, Garinello, Benu, Fashion&Friends, Katrin, Martini Vesto, Watch, CCC, Dexy Co, Vip, Deichmann, Converse, Shoestar, Jasmin, N fashion, Asia Food, Pandora, Sephora, Legend, Top Shop, Atos, Cineplexx, mts, Navigare, Penti, Oxette, Jokić, extreme intimo Calzedonia, lilly, Juhu i drugi. 

Belgrade Plaza enterijer

Belgrade Plaza će se prostirati na ukupno 61.000 kvadrata, od čega će 32.300 biti prostor za izdavanje. Investitor Plaza Centers Group prisutan je na tržištima Centralne i Jugoistočne Evrope na kojima je do sada izgrađeno 33 šoping centra, od čega je 27 prodato. Od 2010. godine, kompanija posluje i na tržištu SAD-a.