Kompanija Lesaffre uručila vozila najboljim distributerima

Lesaffre vozila

Kompanija Lesaffre treću godinu zaredom uručila je ključeve dostavnih vozila svojim najboljim distributerima.

Nagrađeno je sedam kompanija koje su u protekloj godini, kao partneri kompanije Lesaffre, ostvarili najbolje rezultate. Zahvaljujući specijalizovanim dostavnim vozilima, distributeri će moći da obavljaju brži i kvalitetniji transport i dostavu pekarskih proizvoda i beleže još bolje poslovne rezultate.

„Ponosni smo što smo u okviru ove, sada već tradicionalne akcije, do sada uručili preko trideset dostavnih vozila našim najboljim saradnicima. Uspeh naših partnera i zadovoljstvo zbog dobrih zajedničkih rezultata prioriteti su u radu naše kompanije“, istakao je prilikom uručenja ključeva dostavnih vozila Miodrag Jelić, generalni direktor kompanije Lesaffre za Srbiju, Rumuniju i Bugarsku, i dodao: „Lesaffre će i u narednom periodu ostati siguran i pouzdan partner u pekarskoj industriji, posvećen konstantnom ulaganju u razvoj odnosa sa svojim saradnicima i unapređenju domaćeg pekarstva.“

Ovogodišnji dobitnici dostavnih vozila su „Jablanica MP“ i „Zim Company“ iz Beograda, “Pobeda Plus“ iz Niša, „Ženeva Evro S“ iz Loznice, „Klas Mrvić“ iz Kragujevca, „Select Company“ iz Smedereva i „MD Komerc“ iz Jagodine.