Vesti iz trgovine

PepcoDiskonter PEPCO, planira otvaranje 120 novih prodavnica. Kompanija će uskoro otpočeti svoje poslovanje i u našem regionu otvaranjem prvih trgovina u Hrvatskoj, a da li je u planu ulazak i na srpsko tržište, još uvek nismo dobili odgovor od poljskog trgovca. 

Kako je saopštila trgovačka kompanija, u prvoj polovini 2017. godine biće otvoreno ukupno 120 novih prodavnica na postojećim, ali i na novim tržištima. PEPCO planira da uđe na nova istočna tržišta, međutim nije izneto više detalja o tome. Ono što je izvesno, je da će na proleće ove godine, lanac otvoriti prve prodavnice u Hrvatskoj. PEPCO u svojim prodavnicama diskont tipa nudi odeću, obuću, stvari za kuću i baštu, igračke i ukrasne predmete. U ponudi se nalazi 3.800 proizvoda iz 30 grupa. 

Menadžment je saopštio da će se fokusirati na otvaranje prodavnica u gradovima koji broje od 8.000 do 100.000 stanovnika i nalaziće se u blizini glavnih saobraćajnica u sklopu tržnih centara i retail parkova. PEPCO trenutno poseduje oko 1100 maloprodajnih objekata.