Vesti iz trgovine

DIS enterijerDomaći maloprodajni lanac DIS uskoro će otvoriti novi supermarket u Beogradu, saopšteno je iz ove trgovačke kompanije za Retail Serbia Portal.

Kako je saopšteno, novi maloprodajni objekat nalaziće se u Kaluđerici na adresi Livada 2, kod osnovne skole Aleksa Šantić. Novi supermarket prostiraće se na ukupnoj površini od 657 kvadratnih metara, od čega će 450 kvadrata biti prodajna površina. Potrošačima će na raspolaganju u novom objektu biti četiri kase. Trgovačka kompanija je nedavno otvorila i objekat u Borči na više od 2000 kvadrata, koji se nalazi u sklopu SHOPPI retail parka na Zrenjaninskom putu.

Povodom otvaranja objekta u Kaluđerici, DIS je objavio i konkurs za nova radna mesta. U pitanju su pozicije kasira i radnika na odeljenjima. Svi zainteresovani mogu da konkurišu do 31.10.2016. godine, saopšteno je iz DIS-a.

DIS je nedavno po treći put dobio sertifikat o poslovanju sa standardima ISO 9001:2008 i HACCP sistemom. Sretifikati se izdaju na period od tri godine i svake godine se sprovodi redovni nadzor. Serifikaciju obavlja ovlašćena međunardona sertifikaciona kuća BUREAU VERITAS d.o.o. koja sarađuje sa preko 80.000 kompanija širom sveta.