Vesti iz trgovine

Yuhor ducan radnja Kompanija Yuhor je organizovala radni doručak u hotelu Park za predstavnike medija na kome su i zvanično predstavljeni Yuhor Dućani, novi maloprodajni lanac na srpskom tržištu, koji trenutno broji 31 objekat u 23 grada.

Yuhor Dućan je novi lanac maloprodajnih radnji za prodaju mesa i mesnih prerađevina. Prva specijalizovana Yuhorova prodavnica počela je da radi krajem septembra prošle godine u Lazarevcu, a do sada je otvorena 31 radnja. Potrošači u ovom lancu mogu naći sve proizvode iz Yuhor asortimana: sveže meso, mesne prerađevine i posebne delikatese koji su jedinstveni na tržištu. Pored mesnih prerađevina u Yuhor Dućanima mogu se kupiti i testenine, piće kao i mlečni proizvodi.

Direktor kompanije Yuhor, Miomir Nikolić, je istakao da kompanija proizvodi više od 100 proizvoda uz brojne nagrade za kvalitet, a otvaranjem Yuhor Dućana i gradeći soptvenu maloprodajnu mrežu želi da se približi svojim kupcima. 

Yuhor Ducani hotel park

U toku jednog dana svaki Yuhor Dućan poseti od 200 do 300 kupaca, dok prosečan račun iznosi od 600 do 700 dinara, što je više od proseka u supermarketima.

Kada je proizvodnja u pitanju, on je istakao da se kompanija snabdeva sa sopstvenih farmi u vlasništvu Delta Agrara kao i jednim delom od partnera koji takođe proizvode meso domaćeg porekla. On je dodao i da je kompanija zadovoljna plasmanom proizvoda na rusko tržište kao i da se pregovara sa novim trgovinskim lancima u toj zemlji. Nikolić je istakao i da se trenutno pregovara i sa kompanijom Delez o plasmanu svežeg mesa u njihove maloprodajne objekte.

Na pitanje da li je kompanija spremna sa saradnju sa trgovinskim lancem Lidl, on je istakao da je sa nemačkom kompanijom već bilo kontakata.