Kompanija Ricardo investirala 4 miliona eura u nabavku 30 novih kamiona

Ricardo

Predstavnici hrvatske logističke kompanije Ricardo, preuzeli su 30 novih Mercedes-Benz kamiona tipa Actros 1843 LS sa poluprikolicama SchmitzCargobull na svečanosti organizovanoj u Osijeku.

Reč je o investiciji od četiri miliona eura kojom je Ricardo transportna flota povećana na respektabilnih 280 prevoznih jedinica. Trenutno je u Ricardu zaposleno 315 radnika, a zahvaljujući povećanju posla sa novim kamionima ovih dana kreće zapošljavanje još 50.

Investicija koju su stručnjaci logističari predstavili prilikom primopredaje kamiona jedna je od onih koje dokazuju da se razvoj poslovanja ultimativno temelji na povećanju kvaliteta. Svi procesi koji zaokružuju finalnu uslugu kompanije usklađeni su sa standardima evropske prakse za kvalitet i to kroz ISO 9001, HACCP, GMP+, IFS Logistics i IFS Food sertifikate. Na svečanosti primopredaje ključeve novih kamiona vlasnicima Milanu Vrdoljaku iDarku Rimcu, uručili su Igor Geršak, direktor Star Importa iIvica Škojo, direktor Automobila Škojo, navodi se u saopštenju kompanije Ricardo.