Počela gradnja Shoppi retail parka u Borči

OS

Protekle nedelje je položen kamen temeljac za Shoppi Retail Park u Borči, čime je obeležen početak gradnje još jednog objekta u vlasništvu MPC Properties-a.

Polaganje kamena temeljca je urađeno u prisustvu gradonačelnika Beograda Siniše Malog i direktor MPC Properties-a, Thomas H. Villadsen-a. Planirani završetak radova je oktobar 2016. godine, kada je predviđeno i svečano otvaranje. Shoppi Retail Park Borča zauzima površinu veću od 13.000 kvadratnih metara, dok se vrednost investicije procenjuje na više od 15 miliona evra.

Veliko nam je zadovoljstvo da se danas, kada postavljamo kamen temeljac za izgradnju Shoppi Retail Parka u Borči možemo pohvaliti i informacijom da je 80% objekta već izdato, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal. Shoppi Retail Park u Borči će karakterisati odlična ponuda internacionalnih i domaćih brendova, među kojima su i McDonalds, Deichmann, Takko, DIS, Sport Vision, LC Waikiki, Jysk, Lilly. Siguran sam da će ovaj objekat svojom dobrom ponudom predstavljati, ne samo novo ime kupovine, već i prepoznatljivo ime porodičnog druženja i okupljanja, kako za građane Borče tako i za sve građana leve obale Dunava. Svečano otvaranje je planirano za oktobar 2016. godine. Koristim ovu priliku i da se zahvalim gradonačelniku i gradskoj upravi, za pomoć koju su nam pružili kako bi proces dobijanja svih dozvola protekao nesmetano,izjavio je direktor MPC Properties-a Thomas H. Villadsen.

Shoppi Retail Park Borča predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centra, Immo Outlet Centra, Shoppi Retail Parka u Subotici, i mnogih drugih retail i poslovnih objekata. Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.