Lav pivo plasiralo na tržište novu recepturu

Lav pivo novi sastav

Kompanija Carlsberg Srbija je predstavila novi LAV proizveden sa 100% ječmenog sadržaja.

Najpoznatije Carlsbergovo pivo na srpskom tržištu od sada se proizvodi isključivo od četiri dara prirode: ječma, vode, hmelja i kvasca, bez dodatka kukuruzne krupice, što ga čini jedinstvenim u svom segmentu. 

Pored predstavnika kompanije, o poslednjem novitetu pivare Čelarevo govorio je i Nenad Jezdić, čuveni kum koji je svojim lavovskim šarmom osvojio potrošače pre više od decenije:
„Pravo je zadovoljstvo i velika čast kada vas neko pozove za kuma, a moje je bilo još veće jer danas imam priliku da to kumstvo obnovim i nazdravim uz novi LAV. Posebno mi je drago da LAV potiče od prirodnih sastojaka, jer sam se i sam vratio prirodi i trudim se da uzmem što više pozitivnog iz nje. “, rekao je Nenad Jezdić na promociji novog LAV piva.

Ječam, hmelj, voda i kvasac četiri su dara prirode koja čine osnovu pravog piva punog ukusa i idealne gorčine. 

„Vratili smo se na izvornu pivsku recepturu sa 100% ječmenog sadržaja. Ječam pivu daje punoću ukusa, prijatnu gorčinu i bogatiju penu. Naš novi LAV sa 4 dara prirode ostaće sa 11% ekstrakta i 5% alkohola i sigurni smo da će drugačiji ukus biti odlično prihvaćen od strane potrošača.“, izjavila je Nataša Šarčević, Marketing menadžer za domaće brendove kompanije Carlsberg Srbija.

Novi LAV dostupan je na tržištu u prepoznatljivoj ambalaži sa izmenjenim dizajnom, koji komunicira novi sastav.