Vesti iz trgovine

Gorenje by Starck - fridgeNakon dizajnerskih linija Ora-Ito, Karim Rašid i Paolo Pinanfarela, kompanija Gorenje je započela saradnju sa Filipom Starkom (Philippe Starck), jednim od najpoznatijih dizajnera današnjice i lansirala novu dizajnersku liniju "Gorenje by Starck", koja kako se navodi "u fokus stavlja praktičnost i dizajn proizvoda i čini život kvalitetnijim".

Kolekcija obuhvata rerne, ploče, aspiratore, frižidere i druge uređaje identičnog dizajna, pa tako svako može kreirati svoju jedinstvenu kuhinju. Minimalistički dizajn sa nerđajućim čelikom i visoko reflektujućim staklom je odraz potrošačeve ličnosti, doma i životnog stila koji se savršeno stapa sa okruženjem.

Stark ističe da je ovom kolekcijom rešen paradoks, jer aparate osim tehnološke besprekornosti, karakterišu komfor i toplina, a linija je dizanirana tako da odražava razičite životne stilove i ličnosti.

Gorenje by Starck - freezer

„Uvereni smo da će jedinstvena dizajn linija koju potpisuje Filip Stark povećati prepoznatljivost i imidž brenda Gorenje. Kako su svi prozvodi podržani najsavremenijom tehnologijom i najvišom energetskom efikasnošću Gorenja, uvereni smo da će zadovoljiti i najzahtevnije potrošače“ – poručili su iz Gorenja.

Dizajnersku liniju Gorenje by Starck možete pronaći u više maloprodaja bele tehnike širom Srbije.