Vesti iz trgovine

DISDIS hipermarket u Lazarevcu će u prve tri nedelje meseca marta proći kroz temeljan proces renoviranja. Radovi su već u toku, a nakon njihovog završetka Lazarevčane će dočekati potpuno novi enterijer.

Ovo je nastavak opsežnog projekta u okviru koga su u prethodne dve godine brojni marketi najvećeg domaćeg trgovinskog lanca već dobili novi izgled. Primenjena rešenja su istovetna onim sa kojima se kupci sreću u novootvorenim DIS objektima. Uz rafove kojki su visinom i međusobnim razmakom prilagođeni potrebama savremenog kupca, posebna pažnja je poklonjena osvetljenju i rashladnim vitrinama koje štede energiju, čime je još jednom potvrđena jasna opredeljenost DIS-a ka društveno odgovornom poslovanju.

Pijaca i pekara su takođe segment u kome ništa nije prepušteno slučaju, a osnovni pojam koji ih karakteriše je svežina. Lazarevac na ovaj način dobija market u kome će se njegovi stanovnici osećati kao da kupuju u nekoj od radnji na razvijenom zapadnom tržištu. DIS naravno ostaje dosledan svom sloganu „Platićeš manje“, što potrošači znaju i umeju da cene, navode iz ove kompanije.

Pripremio: Žarko Grozdanić