Vesti iz trgovine

Sava KragujevacKragujevac će uskoro postati bogatiji za još jedan tržni centar. U pitanju je projekat "Sava" , koji će se nalaziti u kragujevačkom naselju Aerodrom.

Novi objekat će zadovoljavati sve potrebe stanovnika ovog dela grada. U njemu će biti smešteni šalter opštine, banka, poslastičarnice, kafići, pekare, apoteke, prodavnice zdrave hrane, poklon shop, prodavnice delikatesa i organske hrane, prodavnice igračaka, saloni nameštaja, kao i igraonica za decu. Tržni centar "Sava", će u potpunosti biti konceptualno zaokružen sa jasno određenim delatnostima i sadržajem.

Vodilo se računa da estetski i urbanistički sam objekat bude ukras i jedan od budućih simbola naselja Aerodrom i da se u potpunosti uklopi u urbanu stukturu naselja, takođe i da bude primer svim ostalim naseljima u kom pravcu da se razvijaju. Na projektu ''Sava'' se vodilo računa i o funkcionalnosti i potpuno će biti rešeno i parkiranje oko budućeg centra. Ovo je prva investicija kragujevačkog preduzeća Sava Building doo koje je nastalo kao nosilac ovog projekta i u čijoj vlasničkoj strukturi se nalaze pouzdani investitori koji su se dokazali u nekim od najvećih infrastrukturnih energetskih projekata u zemlji.

Sava Kragujevac plan

Građevinski objekat će biti rađen u skladu sa svim energetskim standardima i biće u potpunosti energetski samoodrživ. Gradnja tržnog centra "Sava" kreće 1. marta, a otvaranje je zakazano za 1.septembar 2016., ističu iz kompanije Sava Building.

Pripremio: Žarko Grozdanić