Vesti iz trgovine

IDEA Super ZrenjaninPrva IDEA Super prodavnica u Zrenjaninu je otvorena na kraju 2015. godine na adresi Miletićeva 86.

Na gotovo 1.400 kvadratnih metara prodajnog prostora nova IDEA Super prodavnica svojim potrošačima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu na jednom mestu, kao i veliki broj akcija i popusta, pa su potrošači imali priliku da obezbede sve što im nedostaje za praznike.

IDEA je i ovoga puta iznenadila svoje potrošače, za koje je pored brojnih akcijskih sniženja pripremila i poklone. Tako će deset dana od dana otvaranja svaka pedeseta kupovina biti besplatna, što će omogućiti najsrećnijima da odu kući sa sačuvanim porodičnim budžetom.

Specijalno iznenađenje za sve potrošače pripremljeno je u 10, 12, 14, 16 i 18 časova, kada su baloni iznenađenja najsrećnijima doneli vrednu nagradu. IDEA nije zaboravila ni na najmlađe, za koje je organizovala bajkovito fotografisanje sa Deda Mrazom i Vilom, zanimacije sa animatorima, predstavu i crtanje lica, dok su stariji posetioci uživali u velikom broju degustacija i promocija proizvoda.

Uređena prema najsavremenijim svetskim standardima, nova IDEA Super prodavnica će svakoga dana nuditi svojim potrošačima sveže voće i povrće, veliki izbor najfinijeg delikatesa, kvalitetnog mesa kontrolisanog porekla, kao i svež hleb i pecivo za pripremu porodičnog doručka.

Januarski mesec će biti u znaku lojalnosti, pa će Super Kartica tokom celog meseca duplirati bodove u svakoj kupovini i tako nagraditi svoje najvernije potrošače.