IDEA na ulici otvorenog srca

Kapija srce

U „Ulici otvorenog srca”, 01. januara tradicionalno se održao bogati program za Beograđane, a IDEA je, kao i prethodnih godina, svoje sugrađane obradovala mnogim iznenađenjima.

U prvom januarskom danu posetioci su imali priliku da se prošetaju centralnim ulicama prestonice i da prođu kroz vesele IDEA kapije u obliku srca, gde su u romantičnoj atmosferi i dekoraciji, mogli da uživaju u čaroliji praznika. Na uglu Cetinjske i Makedonske ulice postavljena je bina sa mašinom za pravljenje veštačkog snega, pa su roditelji koji su želeli da obraduju svoje mališane prvim snežnim pahuljama, danas uživali uz ovu manifestaciju.

I to nije sve. IDEA je kao specijalna iznenađenja pripremila i PhotoBooth, gde su se dobijale fotografije svima onima koji su ih šerovali na Instagramu, a svako ko je bio spreman da na licu mesta učini dobro delo za svog sugrađanina dobio je na poklon IDEA majicu „Volimo praznike, jer volimo jedni druge”.

U okviru ove manifestacije, kao i prethodnih godina, organizovana je humanitarna akcija kojom će se pružiti pomoć Prihvatilištu za decu, odnosno projektu izgradnje novog i humanog prostora za decu Prihvatilišta.

IDEA prodavnica u Svetogorskoj ulici je prodavala i svoje šolje sa Trga otvorenog srca čiji prihod je takođe namenjen izgradnji ove institucije. Na bini je bila i humanitarna kutija u kojoj su se skupljali zimski aksesoari – kape, šalevi i rukavice za decu Prihvatilišta.
Kao i svake godine, manifestacija „Ulica otvorenog srca” bila je bogata dečijim smehom, građani su posetom ulepšali sebi i svojoj porodici praznike, a sa IDEOM zajedno su podržali i one kojima je pomoć možda i najpotrebnija.
Volimo praznike jer volimo jedni druge.