Vesti iz trgovine

CineStar Aviv Park otvaranjeSpektakularni vatromet, koktel, DJ nastup i projekcije četiri najnovija filmska ostvarenja, obeležili su svečano otvaranje prvog CineStar bioskopa u Srbiji – u pančevačkom Aviv Parku.

Pančevci Dušan Borković, evropski prvak u automobilizmu, Nađa Higl, naša trofejna plivačica, Žikica Milosavljević, nekadašnji reprezentativac u rukometu, Nemanja Ahčin, fudbaler Crvene zvezde, a zatim i naš proslavljeni glumac Mima Karadžić, mladi glumci Ana Mandić i Stefan Bundalo, reditelj Milan Todorović, frontmen Beogradskog sindikata Škabo, estradni umetnik Ekstra Nena, TV lica Maja Manojlović i Tanja Rađenović, strelkinja Andrea Arsović bili su samo neki od uglednih gostiju iz sveta umetnosti, filma, kulture i sporta, koji su svojim dolaskom uveličali gala proslavu povodom dolaska kompanije Blitz CineStar na naše tržište - vlasnika najvećeg lanca multipleksa i jednog od najuticajnijih regionalnih brendova.

CineStar multipleks u Pančevu, sa redovnim projekcijama počeće već danas i to emitovanjem dugoočekivanog nastavka kultnog filmskog serijala „Ratovi zvezda“ sa čijim likovima su zvanice sinoć mogle da se fotografišu. ”STAR WARS: Buđenje sile”, kao najočekivaniji film godine, preporučeno je pogledati u eXtreme dvorani za potpuno uživanje.

U vrhunski opremljenom prostoru od 1500 kvadrata nalaze se 4 digitalizovane i veoma komforne dvorane od kojih je jedna eXtreme sala, specijalni CineStar standard koja je jedna od potpuno novih stvari na našem tržištu. Njena glavna karakteristika je kristalno čista slika. Platno veliko čak 100 kvadratnih metara je premazano srebrom, a filmovi na njemu oživljavaju uz pomoć najmodernijeg Barko projektora koji je uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao najsvetliji bioskopski projektor na svetu. Nakon svečane ceremonije otvaranja, gosti su imali priliku da pogledaju neka od najnovijih filmskih ostvarenja: „Božić kod Kuperovih”, „U srcu mora”, „Igra gladi”, kao i svetsku pretpremijeru „Zločin na talasima” (emitovanu nedelju dana pre premijere u Sjedinjenim Američkim Državama).

Direktor Blitz CineStara za Srbiju, Zoran Savić istakao je da je nakon 14 najsavremenijih CineStar bioskopa u regionu, Pančevo samo početak rada u Srbiji, i najavio otvaranje još jednog multipleksa ove kompanije u Zrenjaninu, planirano u naredna dva meseca.