Vesti iz trgovine

Forma Ideale Niš otvaranjeDrugi salon Forma Ideale u Nišu svečano je otvoren u subotu 24. oktobra u Roda centru, na Vizantijskom bulevaru 1.

U savremeno koncipiranom izložbeno – prodajnom prostoru koji je uređen u skladu sa inovativnim trendovima, na preko 2.000 kvadrata izloženi su pločasti i tapacirani nameštaj i dekoracija, uz popuste od 55% i mogućnost kupovine uz odloženo plaćanje.

Roda centar - omiljeno šoping mesto Nišlija - sada je u potpunosti zaokružilo svoju ponudu, uz veliko interesovanje posetilaca za inovacije u asortimanu nameštaja Forma Ideale, akcijska sniženja i druge povoljnosti, poput programa lojalnosti.

Forma Ideale Niš otvaranje

Kupci u salonu Forma Ideale mogu kupovati uz odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane.

Salon Forma Ideale u Nišu u Roda centru na Vizantijskom bulevaru 1 otvoren je za kupce radnim danima i subotom od 9 do 21h, tj. nedeljom od 9 do 18h, dok će salon kod aerodroma i dalje biti otvoren radnim danima od 9 do 21h, subotom od 9 do 17h i nedeljom od 10 do 16h.

Pripremio: Žarko Grozdanić