Vesti iz trgovine

Gomex LacarakNovi objekat u maloprodajnoj mreži kompanije GOMEX otvoren je u sredu, 30. septembra u Laćarku, mestu nadomak Sremske Mitrovice.

Otvaranju objekta prisustvovali su direktor kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Sremske Mitrovice Branisalav Nedimović sa saradnicima.

Supereta "Laćarak" nalazi se na adresi Ulica 1. novembra 252, a radno vreme je svakog dana od 06:30 do 22h i nedeljom od 07 do 13h. Objekat raspolaže sa 240 m2 prodajnog prostora u kojem potrošači u svakom trenutku mogu da uživaju u ponudi preko 4.000 različitih artikala, među kojima su i proizvodi naših robnih marki "1/1", "Uvek Treba", "April" i "Kvak". Veliko interesovanje na sam dan otvaranja kupci su pokazali za meso i mesne prerađevine GOMEX-ovog Rashladno-distributivnog centra i našeg brenda "Panoni".

Objekat "Laćarak" raspolaže sa dve kase, a o potrebama kupaca brine se dvanaest novozaposlenih kolega i koleginica koji su uspešno prošli obuku u GOMEX-ovom Trening centru u Zrenjaninu.
Otvaranje superete "Laćarak" bila je i prilika da se budući potrošači upoznaju sa loyalty programom "Kasica Brojalica" i načinom kako da dođu do popularnih "Keširića".