Vesti iz trgovine

Gold MasterCardKompanija MasterCard je i ove godine u okviru Premium programa pripremila širok spektar pogodnosti za korisnike Gold, Platinium, World i World Elite kartica, a koje su izdate na teritoriji Srbije, Crne Gore kao i Bosne i Hercegovine.

''MasterCard Premium program korisnicima omogucava da na više od 80 lokacija unaprede svoje iskustvo kupovine, putovanja i opuštanja. Ove godine broj partnera cini mrežu od 50 trgovaca iz Srbije kao i Crne Gore. Neki od najboljih brendova kao što su Square Nine Hotel, Klub književnika, Zlatara Stefanovic, Bang&Olufsen, Lusso i dalje su partneri MasterCarda, a njima su se ove godine pridružili i mnogi drugi poput Air Serbia, BMW, Dukley Gardens kompleks Budva. Program je od ove godine proširen tako da obuhvata stalne ponude, ponude u vezi putovanja i specijalne ponude'', istakao je Artur Turemka, generalni direktor kompanije MasterCard za tržište Balkana.

Istraživanje koje je MasterCard sproveo sa agencijom IPSOS, pokazuje da 39 odsto korisnika neke od Premium kartica najviše ceni popuste u radnjama svetski popularnih brendova. Upravo iz tog razloga, stalne ponude u MasterCard Premium program pružaju niz benefita i popusta, koji se korisnicima nude kod odabranih trgovaca pri svakoj transakciji i rec je o popustima na celokupan iznos pri kupovini.
Kompanija MasterCard je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svetske platne industrije. Predstavlja najbržu platnu mrežu na svetu koja povezuje vlasnike kartica, finansijske institucije, prodavce, javne uprave i poslovne subjekte u više od 210 zemalja i teritorija.

Pripremio: Žarko Grozdanić