Vesti iz trgovine

Gomex Backo GradisteU skladu sa planovima koji su definisani krajem prošle i početkom ove godine, Gomex nastavlja ekspanziju na domaćem tržištu otvaranjem novih i renoviranjem postojećih objekata.

Od petka, 22. maja kompanija GOMEX bogatija je za novi objekat u Bačkom Gradištu. Ova prodavnica radi na adresi Glavna 2, a prodajni prostor zauzima gotovo 300 m2.

Otvaranjem ove prodavnice, Gomex je zaposlio 10 novih radnika koji će radnim danima i vikendom biti na usluzi potrošačima od 06:30 do 21h. Novi objekat je u potpunosti uređen u skladu sa standardima kompanije GOMEX, a kupcima u Bačkom Gradištu na raspolaganju će svakodnevno biti više od 5.000 različitih artikala.

gomex enterijer

Meso koje stiže iz Gomex rashladno-distributivnog centra biće izloženo u najsavremenijim rashladnim vitrinama, dok će se ostali artikli nalaziti na policama posebno prilagođenim za lakšu kupovinu.

Istog dana kada i objekat u Bačkom Gradištu, počela je sa radom i renovirana prodavnica u Krajišniku, na novoj adresi i u značajnije većem prodajnom prostoru. Renovirani objekat ima čak tri puta više prostora za kupovinu nego što je to bilo u starom, odnosno sada se radnja u Krajišniku prostire na 215 m2 prodajnog prostora. Uz ovo značajno proširenje, objekat "Krajišnik 1" sada se nalazi na adresi Slavka Rodića 61, radi radnim danima od 06:30 do 21h a nedeljom od 07 do 21h. Asortimanska ponuda u objektu je takođe tri puta povećana, a uz 3.500 različitih artikala tu je i ponuda mesa i mesnih prerađevina iz rashladno-distributivnog centra GOMEX u Zrenjaninu.