Vesti iz trgovine

IDEA Beograd Juzni BulevarIDEA je u poslednjih deset nedelja otvorila šest prodavnica i to dve u Novom Sadu i četiri u Beogradu.

Kompanija Idea nastavlja sa širnjem maloprodajne mreže i tako je od početka avgusta do kraja septembra otvoreno čak 6 prodavnica u Srbiji.

Početkom avgusta je otvorena Idea prodajni objekat od 170 kvadrata u Beogradu (Stari grad) u ulici Kralja Petra I 74. Nakon toga je došao na red Novi Sad gde je sredinom avgusta u Čenejskoj 20 otvoren market koji se prostire na 400 metara kvadratnih. 

Kraj avgusta je obeležilo otvaranje čak dve prodavnice u Beogradu u Svetogorskoj 22 i Čuburskoj 11. Sledio je Novi Sad gde je na 150 kvadrata otvorena prodavnica u ulici Danila Kiša na broju 14. 

Poslednji i najveći prodajni objekat u nizu je Idea supermarket koji se otvorio 27. septembra 2013. godine u ulici Južni bulevar 95.

Juzni-bulevar03

Juzni bulevar02

Juzni-bulevar04

Nova Idea prodavnica u moderno uređenom prodajnom prostoru od gotovo 900 kvadratnih metara nudi bogat asortiman svakodnevno potrebnih namirnica, sveže voće i povrće na odeljenju „zelene pijace“, kao i raznovrsnu ponudu mesa kontrolisanog porekla. Tu je i odeljenje delikatesa, pekara sa svakodnevno svežim hlebom, pecivima i pakovanim kolačima, dok odeljenje internacionalne kuhinje u ponudi ima namirnice iz svih krajeva sveta za pripremu brojnih egzotičnih jela.