× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

FK Partizan i ZEPTER produžili ugovor o saradnji

Više
7 godina 4 meseci pre - 7 godina 4 meseci pre #692 od Zarko
Fudbalski klub Partizan i kompanija Zepter International produžili su ugovor o saradnji do aprila 2017. godine. Potpisani ugovor obuhvata aktivnosti čiji je cilj da poboljšaju kvalitet života i rada crno-belih. Kompanija Zepter je svojim luksuznim proizvodima iz kolekcije Zepter Medical, Zepter Home Care i Zepter Home Art opremila SC Partizan Teleoptik tokom proteklih godinu dana, tačnije od aprila 2015. godine, otkada je potpisan prvi ugovor o sponzorstvu.

"Misleći na Partizan, mislimo na nove naraštaje koji treba da budu odgajani u sportskom maniru i u duhu zdravog načina života." – saopštio je Filip Zepter, predsednik kompanije Zepter International.

Kuriozitet je da novi sponzorski ugovor obuhvata i ugradnju sistema za prečišćavanje vode Aqueena Pro i Edel Wasser ne samo u kuhinje, već i u svlačionice tima, gde će na raspolaganju biti zdrava, prečišćena voda neophodna za brzu i dobru rehidrataciju igrača Partizana.

To je samo jedan od mnogobrojnih proizvoda koje kompanija Zepter International ustupa FK Partizan kako bi se unapredili i poboljšali uslovi rada i boravka prvotimaca Partizana.

Jedan od najpoznatijih proizvoda kompanije Zepter International svakako je Bioptron aparat za svetlosnu terapiju, kojim je prošle godine opremljen medicinski blok na Teleoptiku. Bioptron je sertifikovani medicinski aparat koji se, između ostalog, koristi u sportskoj medicini u lečenju povreda mišića, tetiva i ligamenata, kao i za smanjenje bola.
Last edit: 7 godina 4 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum