× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

GORENJE VEŠ MAŠINE

Više
7 godina 6 meseci pre #690 od Zarko
GORENJE VEŠ MAŠINE je kreirao Zarko
Istorija pranja odeće seže u daleku prošlost, i vezuje se za vreme kada je tekstil tek počeo da se upotrebljava kao garderoba. Prvobitno se odeća prala u rekama i potocima, sve dok nije razvijena prva preteča veš mašine, 1691. godine u Engleskoj. Od tada je ovaj aparatu potpunosti promenio način upotrebe i mehanizam rada, prateći navike i potrebe svojih korisnika.

Inspirisana potrebama svojih potrošača, kompanija Gorenje već više od 60 godina proizvodi veš mašine koje se savršeno uklapaju u brojne životne stilove. Različite dimenzije, velične bubnja, pa čak i boje. Brzo pranje, ekološki prihvatljivo. Tih i pedantno temeljan aparat. Posebni programi za različitih vrsta veša. Ipak, bez obzira na odabrani režim, veš je uvek nežno i pažljivo opran. Tkanina je sveža i fleksibilna, a boje zadržavaju svoje osnovne nijanse.
Kao lider u oblasti bele tehnike, Gorenje je iskoračilo inovacijama, pa je tako prva kompanija koja je proizvela mašine sa 2.000 obrtaja, ekranom na dodir, jednostavnim rukovanjem, ali i garantnim rokom od 5 godina, koju je prva na tržištu Srbije uvela još 2005. godine.

Izuzetnom poverenju u ove aparate doprinela je efikasna postprodajna usluga Gorenje Servisa koja obuhvata održavanje aparata unutar fabričkog kvaliteta, orginalne rezervne delove, pružanje informacijai saveta kranjem korisniku.

Sve one koji razmišljaju o kupovini ovog aparata do 15. maja očekuje posebna prolećna akcija u okviru koje mogu da odaberu jedan od tri Gorenje modela po specijalnim cenama i dobiju vredanpoklon, Ariel tečni deterdžent.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum