× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

VELIKO NAGRADNO IZVLAČENJE RODA NAGRADNE IGRE U ŠAPCU

Više
7 godina 4 meseci pre - 7 godina 4 meseci pre #688 od Zarko
Predfinalno izvlačenje velike RODINE nagradne igre „Tamo gde je sreća 100 puta veća“, održalo se ovog vikenda u Šapcu.


Ovom prilikom organizovan je interesantan program ispred RODA prodavnice u Šapcu, u okviru koga je izvučeno 100 dobitnika koji su osvojili veš mašine. Ove vredne nagrade otišle su u ruke onih najsrećnijih, u 48 mesta širom Srbije, a posetioci koji su prisustvovali izvlačenju su već od 10 časova imali prilike da uživaju uz nastupe DJ-a, plesne grupe i benda.

RODA je za svoje potrošače pokrenula nagradnu igru, u kojoj svi imaju mogućnost da osvoje jednu od 100 šporeta, 100 frižidera, 100 veš mašina, 100 televizora i 2.000 malih kućnih aparata. Prethodne dve nedelje u Nišu i Novom Sadu, prvih 200 dobitnika imalo je sreću da osvoji šporete i frižidere, a dobitnicima iz Šapca nagrade su uručene ovog vikenda kada su izvučeni i dobitnici veš mašina. Finalno izvlačenje očekuje se 6. maja, kada će ostatak ovih vrednih i praktičnih nagrada naći put do onih najsrećnijih.

Kako se nagradna igra bliži kraju, interesovanje za nju je sve veće i veće, a svi potrošači koji u nekom od RODA objekata širom Srbije, obave kupovinu u iznosu od 3.000 dinara stiču pravo učešća u ovoj nagradnoj igri, koja traje sve do 6. maja.

RODA je kao domaća trgovina, odlučila da pokrene nagradnu igru u okviru koje će svoje potrošače pred i za vreme praznika nagraditi vrednim i pre svega praktičnim nagradama koje su potrebne svakom domaćinstvu. Pored najnižih cena i posebnog doživljaja koji pruža svojim potrošačima, RODA daje podršku domaćoj privredi, kroz širok asortiman domaćih proizvoda koje su u ponudi potrošačima.

Još samo nedelju dana nas deli do finalnog izvlačenja, zato požurite i okušajte vašu sreću u RODI i osvojite jednu od mnogobrojnih vrednih nagrada!
Last edit: 7 godina 4 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum