× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Sberbank Super kredit sa najnižom kamatom uz najviši iznos i na

Više
7 godina 7 meseci pre - 7 godina 7 meseci pre #680 od Zarko
Povoljni uslovi Sberbank Super kredita dovoljan su razlog za super osećaj,jer građani više ne moraju da biraju između otplate postojećih kreditnih obaveza iraspolaganja dodatnom gotovinom.Sada imaju mogućnost da uzmu maksimalni iznos kredita uz najduži rok otplate, a sve to uz veoma povoljnu kamatu.Atraktivna kamatna stopa, iznos do čak 3.000.000 dinara i rok otplate do 96 meseci čine ovaj proizvod najpovoljnijim u kreditnoj ponudi Sberbank Srbija.

Posebna pogodnost jeste jednostavna procedura odobrenja, a klijente koji apliciraju za ovaj kredit putem onlajn zahteva očekuje i 1% niža kamatna stopa.
„Kreiranjem Super kredita želelismoda svim klijentima omogućimo da na jednostavan način usaglase svoje želje imogućnosti. Super uslovi i jednostavna procedura odobravanja čine Super kredit jedinstvenim proizvodom u našoj ponudi. U želji da prevaziđemo očekivanja klijenata, za sve kojipodnesu onlajn zahtev za kredit očekuje niža kamatna stopa“, istakla je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.
Ukoliko se klijent odluči za refinansirajući kredit u iznosu od 500.000 dinara sa rokom otplate do 96 meseci, nominalna kamatna stopa je 9,95% u prvih 60 meseci, a posle tog perioda 6,5% plus tromesečni Belibor, dok je mesečna rata 7.573,86 dinara.
Više informacija o Super kreditu svi zainteresovani mogu dobiti u jednoj od Sberbank ekspozitura, pozivom Kontakt centra banke na 19909 ili na zvaničnom sajtu banke.
Last edit: 7 godina 7 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum