Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

COTRUGLI dodeljuje stipendije za MBA studije

Više
7 godina 11 meseci pre - 7 godina 11 meseci pre #676 od Zarko
Poslovna škola COTRUGLI otvorila je prijave za stipendije u okviru MBA programa koji je namenjen junior menadžerima i proaktivnim preduzetnicima, koji žele da steknu veštine i moderno poslovno znanje. Prijave su otvorene do 15. maja, a stipendije su 30% u vrednosti od 4,500 evra i 50% u vrednosti od 7.500 evra od ukupne školarine. Broj studenata koji će dobiti stipendije zavisi isključivo od kvaliteta kandidata.

„Stipendijski proces organizujemo sa ciljem da podstaknemo pozitivne promene i motivišemo talentovane menadžere da se usavršavaju i svojim primerom menjaju društvo na bolje. Nismo ograničili broj stipendija jer će naša stručna komisija na individualnim intervjuima oceniti kvalitet kandidata na osnovu koga će dodeljivati stipendije“, istakla je izvršna direktorka škole Katarina Vladić Lazić.

Razlog zbog kojeg poslodavci cene MBA studije je taj što se njima potvrđuje da je neko stekao menadžerske kompetencije, koje su od suštinskog značaja za svaku savremenu kompaniju. Ulaganje u međunarodno priznat MBA program daje konkurentnu prednost i omogućava bolju poziciju na tržištu.

"Cotrugli je velika mreža znanja, iskustva, ideja i pozitivne energije iz svih industrija i zemalja iz regiona. Ostvarila sam značajne poslovne kontakte i prijatelje za život, koji su uvek na raspolaganju za savet i pomoć kada god je to potrebno", navodi nekadašnja polaznica Jovana Ivanović, HR menadžer za podršku funkcije i organizacionog razvoja u Coca-Cola Hellenic-u.

Prijavu za stipendije možete popuniti na zvaničnom sajtu COTRUGLI škole.
Last edit: 7 godina 11 meseci pre by milan.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.