× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Henkel: Schauma POWER VOLUME 48h

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 4 meseci pre #346 od milan
Energija za kosu od korena do vrha tokom 48 sati!

Krajnje je vreme da očekujete više za svoju kosu. Žene sa tankom kosom žele veći volumen, kao i energičan, zdrav i sjajan izgled svoje kose. Ispitivanja sprovedena na vodećim tržištima pokazuju da je tanka kosa bez volumena najveći problem svih žena širom sveta. Kako bi pružila odgovarajuće rešenje, Schauma je razvila novu liniju za negu kose, Schauma POWER VOLUME 48h, koja tankoj kosi daje 100 odsto više volumena, vidljivu snagu i svilenkasti sjaj.
Svi uoče zdravu kosu po tome što se živahno pokreće i blistavo sija. Schauma POWER VOLUME 48h formula obogaćena intenzivnim proteinom regeneriše kosu delujući od korena dok ujedno obnavlja oštećenu strukturu vlasi i jača oslabljene delove kose. Zahvaljujući inovativnoj formuli šampona i balsama koji su obogaćeni kompleksom minerala i kolagena i koji sadrže magnezijumovu so i hidrolizovani kolagen, kosa će povratiti volumen koji joj je potreban za neodoljiv izgled.

Savršena nega i 100 odsto vidljiv volumen od korena do vrha, kao i efekat protiv slepljivanja kose tokom 48 sati sada se mogu postići uz najnoviju Schauma POWER VOLUME 48h liniju proizvoda koja obuhvata šampon 250ml i 400ml, balsam 200ml i Blow-Dry Plump Up tretman, uz koji će i najtanja kosa izgledati punije. Kada se koristi u kombinaciji sa šamponom, sprej će dati kosi 100 odsto više volumena i efekat bujne kose koji traje čak do 48 sati.

Schauma POWER VOLUME 48h je dostupna u radnjama od septembra 2015.

Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: Detergenti i kućna hemija, Beauty care i Adhezivi Tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava gotovo 50.000 ljudi, a u fiskalnoj 2014. godini ostvario je prodaju od 16,4 milijardi evra i operativni profit od 2,6 milijardi evra. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum