Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Novi Fa FRESH & dry - Henkel

  • milan
  • Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 10 meseci pre #224 od milan
Novi Fa FRESH & dry - Henkel was created by milan
Budite sigurni i zaštićeni uz novi Fa dezodorans

Novi Fa FRESH & dry bori se protiv neprijatnih i neželjenih mirisa pre nego što se oni i pojave. Pored antibakterijskih svojstava, Fa antiperspirant sadrži posebne molekule kreirane tako da neutrališu neprijatne mirise čak do 48 sati, dok dve nove mirisne note, Zeleni čaj i Lotosov cvet, pružaju osećaj svežine i dodatnu zaštitu.

Dezodoransi treba da pruže celodnevnu zaštitu od znojenja, ne isušujući kožu, a ujedno pružajući prijatan osećaj i preventivnu zaštitu od nepoželjnih mirisa. Fa je prihvatio taj izazov i kreirao liniju FRESH & dry antiperspiranata, sa inovativnom formulom koja zahvaljujući dvostrukoj zaštiti štiti od neželjenih mirisa.

Za razliku od većine dezodoransa koji pružaju kratkotrajnu mirisnu notu, Fa stručnjaci su razvili nove molekule koji imaju sposobnost da konstantno stvaraju i obnavljaju svež miris na našoj koži. Novi Fa FRESH & dry, uz pomoć svog antibakterijskog svojstva, sprečava razvoj bakterija kao i pojavu neprijatnih mirisa čak do 48 sati, istovremeno stvarajući osećaj suve kože.

Nova linija nudi dva osvežavajuća mirisa koji će pružiti celodnevni ugođaj vašim čulima, kao i zaštitu od neprijatnih mirisa tokom 48 sati. Pored dezodoransa, rol on i stika sa mirisom zelenog čaja - Fa FRESH & dry Green Tea, u okviru linije se nalaze još jedna mirisna nota lotosovog cveta - Fa FRESH & dry Lotus Flower u obliku dezodoransa.


Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: Detergenti i kućna hemija, Beauty care i Adhezivi Tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava gotovo 50.000 ljudi, a u fiskalnoj 2014. godini ostvario je prodaju od 16,4 milijardi evra i operativni profit od 2,6 milijardi evra. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.