× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Henkel - Novi Mer Power

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
9 godina 5 meseci pre #205 od milan
Henkel - Novi Mer Power je kreirao milan
Novi Mer Power – duplo jači u borbi protiv masnoće i tvrdokornih naslaga

Nakon omiljenog porodičnog jela niko ne voli da se lati teškog posla pranja posuđa. Ali, sada je dostupna velika pomoć, nova Mer Power formula, koja nije samo snažno efikasna u borbi protiv masnoće već je i izuzetno snažna u skidanju tvrdokornih naslaga. Prošlo je vreme potapanja posuđa da odstoje preko noći i vremena izgubljenog u ribanju. Novi Mer Power za ručno pranje posuđa sa dvostrukim dejstvom učiniće da posuđe bude savršeno čisto i sjajno uz manje truda nego ranije.

Nova prodorna formula u borbi protiv masnoće u proizvodu Mer Power sadrži visok nivo aktivnih enzima za razlaganje okorelih naslaga. Ovi aktivni enzimi predstavljaju novu generaciju koja daje jačinu sredstvima za pranje posuđa – rastvaranjem osušenih ostataka hrane i skorelih naslaga, kao što su one od osušenuih testenina, skorelog pirinča ili pečenog krompira.

Aktivni enzimi deluju drugačije u odnosu na tradicionalne sastojke u sredstvima za pranje posuđa koji samo površinski spiraju dosadne naslage a ne razbiju ostatake hrane koji se nalaze ispod tih površinskih tvrdokornih naslaga. Mer Power dostupan je u tri osvežavajuća mirisa – limun, jabuka, i grejpfrut i višnja – a svaka kap nove Mer formule sa dvostrukim dejstvom je pomoć u borbi protiv najvećih masnoća i tvrdokornih naslaga.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum