× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

OTKRIVAMO ŠTA SPAJA ČETIRI KOŠARKAŠKE LEGENDE BALKANA

Više
5 godina 2 nedelja pre #1851 od Zarko


Jugoslovenska košarka je uvek bila sinonim za najbolju košarku na svetu koja može da se pohvali brojnim peharima i istorijskim dostignućima.Zbog toga su se u 2019. godini udružile četiri legende u misiji povezivanja regiona upravo kroz ovaj sport – Aleksandar Đorđević, selektor srpske košarkaške reprezentacije i jedan od najboljih plejmejkera u Evropi, Bogdan Tanjević, legendarni trener jugoslovenske košarke, Dino Rađa, predsednik Stručnog saveta Košarkaškog saveza Hrvatske i nekadašnji centar brojnih NBA timova i Radoslav Nesterović, generalni sekretar Košarkaškog saveza Slovenije i nekada vrhunski košarkaš u Evropi, Americi i Sloveniji.

Godinu pred nama obeležiće predstojeći FIBA Svetski kup, ali i nova regionalna kampanja za Laško pivo u kojoj su se prvi put okupili pomenuti košarkaški asovi, ali i igrači iz njihovih zemalja.Legende balkanske košarke pred sobom imaju zajednički cilj - da budu glavni motivatori mladih košarkaša koji treba da nauče kako da izgrade svoj karakter i na najbolji način se pripreme za izazove koji ih očekuju. Đorđević, Tanjević, Rađa i Nestorović veruju, baš kao i Laško, da se karakter gradi i razvija predanim vežbanjem, a da svaki rad biva nagrađen uspehom.

U regionalnoj kampanji za Laško oni su se prisetili starih vremena i velikih napora koje su ulagali kako bi ostvarili uspehe koji se i danas prepričavaju. Dugogodišnji prijatelji su tokom snimanja reklame spojili lepo sa korisnim, pa su se tako dobro zabavili kroz brojne anegdote koje su obeležile njihove karijere.

Laško pivo je tradicionalni prijatelj Košarkaških saveza Srbije, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, dok ćemo u mesecima koji dolaze imati priliku da vidimo kako izgleda zajednički poduhvat ovih sportskih velikana i da li će uspeti u misiji osnaživanja mladih da se bave sportom i doprinesu novim košarkaškim uspesima koji će ući u istoriju.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum