Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Intervju sa Džesikom Šefer iz kompanije Beiersdorf AG

Više
5 godina 5 meseci pre - 5 godina 5 meseci pre #1844 od ZarkoPiter Denis Mičelje nagrađen Nobelovom nagradom za hemiju jer je otkrio ulogu koenzima Q10 u proizvodnji energije u ljudskim ćelijama. Inspirisana njegovim otkrićima, kompanija Beiersdorf je predstavila liniju proizvoda za negu lica NIVEA Q10 pre oko 20 godina – i doživela sjajan uspeh. Ova linija se kontiuirano unapređuje i danas je jedna od najpoznatijih u NIVEA asortimanu.

Šta je tako posebno u vezi sa novim proizvodima izNIVEA Q10 POWER linije?
Efikasno dejstvo NIVEA Q10 kreme protiv bora koja čini kožu glatkom dokazana je mnogo puta do sada. Naši potrošači vole njenu blagu formulaciju, koja je posebno nežna prema koži. Međutim, jedan deo njih je želeo proizvode sa intenzivnijim dejstvom. NIVEA Q10 POWER predstavlja kombinaciju pouzdane formulacije sa koenzimom Q10 i visoke doze kreatina. Rezultat: veoma moćno oružje protiv bora. Nova krema daje koži snagu tako što obnavlja njene hranjive sastojke – kreatin i koenzim Q10 – kako bi mogla da nadoknadi količinu koja je izgubljena pod uticajem starenja.

Nova NIVEA Q10 POWER linija sadrži najveću dozu kreatina od svih NIVEA Q10 proizvoda za negu lica. Šta je posebno u vezi sa kreatinom?
Kreatin je prirodni sastojak ljudske kože. Njegova uloga je da održava funkciju ćelija kože. Predstavlja važan izvor energije, pospešuje proizvodnju novih vlakana kolagena i samim tim zateže tkivo koje je izgubilo čvrstinu. Vremenom koža proizvodi sve manje kreatina, a efikasnost naših ćelija se smanjuje. Zahvaljujući visokoj dozi kreatina, nova NIVEA Q10 POWER linija obnavlja njegove zalihe u samoj koži. Rezultat: primetno smanjene bore i čvršća koža za samo 4 nedelje.

Pored kreatina, formulacija sadrži i koenzim Q10. Koja je njegova uloga?
Q10, koji se prirodno proizvodi u koži, ima važnu ulogu u našim ćelijskim procesima i deluje protiv slobodnih radikala. Podržava neophodne procese u ćelijama kože – od obnavljanja ćelija do sinteze kolagena. Kao antioksidans, ovaj koenzim suzbija slobodne radikale, koji deluju štetno na ćelije kože i uzrokuju prevremeno starenje. Poput kreatina, količina koenzima Q10 u našoj koži vremenom opada.NIVEA Q10 POWERnadoknađuje ovaj važan koenzim i pomaže koži da sama povrati količinu koju je vremenom izgubila. Rezultat: primetno glatka, zategnutija koža.

Koje proizvode sadrži nova NIVEA Q10 POWER linija?
Dnevna krema je dostupna u tri različite varijante: za normalnu kožu sa zaštitnim faktorom 15 ili 30 i za kombinovanu kožu sa zaštitnim faktorom 15 i za osetljivu kožu sa zaštitnim faktorom 15. Noćna krema je dostupna za normalnu. Ova linija sadrži i serum, kremu za područje oko očiju, losion za čišćenje i visoko koncentrovanintenzivni tretman.

Kako izgleda idealna rutina za negu kože?
Prvi korak treba da bude temeljno čišćenje kojim se koža priprema za proizvode za negu. Nakon toga treba naneti serum. Serumi se prave od visoko koncentrovanih, aktivnih supstanci koje bolje prodiru u kožu. Zato bi trebalo da se nanose na kožu pre dnevne ili noćne kreme.Važno je da dnevna ili noćna krema savršeno odgovaraju tipu kože.

O kompaniji Beiersdorf AG
Beiersdorf AG je vodeća kompanija koja nudi inovativne i visoko kvalitetne proizvode za negu kože sapreko 130 godina iskustva u ovom tržišnom segmentu. Njeno sedište je u Hamburgu, ima oko 18.000zaposlenih širom sveta i uvrštena je u DAX – nemački indeks berze vrednosnih papira. U fiskalnoj 2016.godini, kompanija je ostvarila prihod od prodaje u iznosu od 6,8 milijardi evra. NIVEA, brend broj 1 usvetu*, zauzima najvažnije mesto u portfoliju ove kompanije, koji takođe obuhvata brendove Eucerin, La Prairie, Labello i Hansaplast/Elastoplast. U vlasništvu kompanije Beiersdorf je i njena podružnica, tesa SE,vodeći svetski proizvođač samolepljivih proizvoda i sistemskih rešenja za industriju, zanatske firme i ličnu potrošnju.
Last edit: 5 godina 5 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.