× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

EKO Serbia - osnovna škola Jefimija saopštenje

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 8 meseci pre #199 od milan
Kompanija EKO Serbia a.d. i grupacija Hellenic Petroleum uspešno su završili organizovane radove na renoviranju škole „Jefimija“ iz Obrenovca. Realizovanje ove donacije, u saradnji sa kancelarijom grada i upravom škole, obavljeno je vrlo efikasno i škola je danas 1. septembra otvorila vrata obnovljene škole za đake i nastavnike.
U prisustvu medija i partnera, kompanija EKO Serbia je u julu mesecu najavila realizovanje donacije u iznosu od 6.000.000 dinara sa ciljem da se jedna od škola koje su bile teško pogođene poplavama u Obrenovcu – OŠ “Jefimija”, renovira i spremi na vreme za početak nove školske godine.

Navedeni iznos utrošen je kako bi se u školi sanirala šteta na zidovima i instalacijama, zamenili podovi i obnovila fiskulturna sala, kao i košarkaški teren u dvorištu škole. U toku prethodna dva meseca organizovani su radovi u školi i zajedničkim snagama uz podršku uprave grada, škole i kompanije donatora EKO Serbia, radovi su završeni i 1. septembra 2014. Godine škola je počela sa radom na veliku radost osnovaca iz Obrenovca..

Povodom početka nove školske godine u renoviranim prostorijama, nastavnici i učenici škole Jefimija iz Obrenovca priredili su svečanu priredbu.

Direktor škole, gospodin Dragan Jovanović organizovao je obilazak i razgledanje škole za goste i medije i zahvalio se u ime svih učenika i zaposlenih na uloženom trudu i donaciji, da škola ponovo oživi i započne sa radom.

Generalni direktor EKO Serbia, gospodin Goran Dejanović,je u ime kompanije donatora poželeo đacima srećan polazak u školu, da uživaju u drugarstvu, druženju i učenju, podsećajući da se ne osvrću na ružne stvari iz prošlosti, već samo na lepe u budućnosti.Cilj svih aktivnosti kompanije EKO Serbia a.d. jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije - Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o našim zaposlenima,lokalnoj zajednici i očuvanju prirodne sredine.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum