× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA Micelarni šamponi

Više
5 godina 5 meseci pre #1809 od Zarko
NIVEA Micelarni šamponi je kreirao Zarko


NIVEA micelarni šamponi razvijeni su pomoću efikasne tehnologije za čišćenje kože koja se već koristi u proizvodima za čišćenje lica. Blagi agensi za čišćenje u formulaciji šampona privlače prljavštinu i nepoželjne masnoće sa kose i kože glave i rastvarajuih u vodi. Formulacija ne sadrži silikone, blaga je i održava zdrav izgled kose i kože glave. Temeljno čiste kosu i kožu glave, ali ne uklanjaju previše prirodnih masnoća, što ih čini veoma blagim.

NOVO: NIVEA Moisturizing micelarni šampon za suvu kosu i kožu glave sadrži micelarne čestice koje nežno i efikasno čistei uklanjaju nečistoće, istovremeno održavajući prirodnu ravnotežu kože glave.Micelarni šampon nežno čisti, ne isušujući kosu i kožu glave dok istovremeno hidrira vlasi od korena do krajeva. Novi šampon pruža intenzivnu hidrataciju suvoj kosi, ne čineći je teškom. Blaga micelarna formulacija je obogaćena ekstraktom cveta lokvanja, ne sadrži silikone i veštačke boje.

NIVEA Purifyingmicelarni šampon za masnu kosu i kožu glave sadrži micele koje dubinski čiste. Formulacijabezsilikona ne iritirakožuglave, a kosuosvežava i čini je lepršavom. NIVEA Purifying micelarni šampon pruža dugotrajni osećaj svežine zahvaljujući blagoj formulaciji sa ekstraktom matičnjaka. Ovaj biljni sastojak unosi dodatnu svežinu u vašu svakodnevnu rutinu nege kose kako biste dan započeli ispunjeni energijom.NIVEA Comforting micelarni šampon za osetljivu kožu glave i kosu obogaćen je prijatnim mirisom nežnih i egzotičnih cvetova lokvanja. Ova vodena biljka poznata je posvojoj lepoti i mirisu, te omogućava ugodnu rutinu pranja kose koja neguje i osvežava kosu i kožu glave. Blaga formulacija sa većom količinom negujućih sastojaka jača kosu i poboljšava njenu gipkost. Formulacija obogaćena prijatnim mirisom lokvanja održava prirodnu pH vrednost kože glave.


NIVEA Moisturizing micelarni šampon za suvu kosu i kožuglave, 400 ml, okvirna cena na polici 382 RSD
NIVEA Purifying micelarni šampon za masnu kosu i kožu glave,400 ml, okvirna cena na polici 382 RSD
NIVEA Comforting micelarni šampon za osetljivu kožu glave i kosu,400 ml, okvirna cena na polici 382 RSD

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum