× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Proglašeni pobednici konkursa Vodimo te na Oktoberfest

Više
5 godina 4 meseci pre #1794 od Zarko


Udruženje pivara Srbije je proglasilo dobitnike nagrada konkursa Vodimo te na Oktoberfest. Glavne nagrade, put u Minhen na Oktoberfest 2018 za 2 osobe dobili su Slaviša Vučinić i Mihajlo Vuksanović. Ukupno petnaest nagrada pored Udruženja pivara i partnera Color Press Group kompanije i Nemačko-srpske privredne komore, dobitnicima je uručio i promoter kampanje i jedan od članova žirija, naš pisac i muzičar, Marko Šelić Marčelo.

Rebeka Božović, izvršna menadžerka Udruženja pivara Srbije je čestitala svim dobitnicima nagrada i izjavila:„Pivo se prvi put u Srbiji pominje za vreme despota Stefana Lazarevića, a da je i danas voljeno piće potvrdio je kvalitet pristiglih radova. Imali smo veliki broj kreativnih prijava, zbog čega nam nije bilo lako da izaberemo samo 10 finalista, te smo se odlučili za još 5 nagradu. Zajedno sa našim članicama nastavićemo da radimo na promociji odgovorne konzumacije ovog zlatnog napitka.“

Nakon dodele nagrada, finalisti, mediji i partneri imali su priliku da nastave druženje uz pivo u prijatnoj atmosferi restorana Šumatovac Al Forno.Od ostalih finalista Maksim Polovina, Tijana Pejović, Boban Ocokoljić dobili su vikend na Novosadskom Oktoberfestu koju je uručio Robert Čoban, predsednik Color Press Group kompanije.
Isidora Miljković, Branislav Manojlović, Sandra Borić, Dragana Lokica Jokšić dobili su ulaznice za najveći poslovni događaj u zemlji AHK Oktoberfest u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK). Davorin Majhenšek, Igor Tadić, Luka Bojić, Bojana Miletić, Marija Stojmenović, Nikola Pavlovićdobili su po 3 paketa piva.

Udruženje pivara Srbje realizovalo je konkurs Vodimo te na Oktoberfest koji je trajao od 08. juna do 01. jula u ponoć. Svi koji su želeli da učestvuju imali su zadatak da odgovore na pitanje Zašto volim pivo i postave fotografiju svog pivskog rekvizita na Facebook stranici Udruženja pivara Srbije ilina instagram profilu uz #volimopivo. Kriterijum za odabir finalista i pobednika bila je kreativnost, a osmočlani žiri je odlučio od ukupno 189 pristiglih prijava da odabere jedanaest dobitnika nagrada.

Udruženje pivara Srbije okuplja lidere u proizvodnji piva u Srbiji, Apatinsku pivaru, Carlsberg Srbija, Maltnex sladara i HEINEKEN Srbija. Zajedno sa svojim članicama, Udruženje pivara Srbije ima za cilj promociju piva kao omiljenog alkoholnog pića u svetu i kod nas, odnosno edukaciju i informisanost o zlatnom napitku koje se pripremalo još pre 7.000 godina. Pivo se priprema od prirodnih sirovina koje imaju visoku nutritivnu vrednost, postupkom koji omogućava da se vrednosti i zadrže.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum