Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA losion bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada

Više
5 godina 9 meseci pre #1792 od Zarko


Ugodite svojim čulima i pružite negu koži – probajte novi NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada. Formulacija koju koža brzo upija obogaćena je prefinjenim mirisom pomorandžinih cvetova i negujućim uljima. Priuštite koži i svim čulima uživanje u mirisu cvetova pomorandže i dubinsku hidrataciju koja traje duže od 24 sata.

Hranjiva nega, prijatan miris i blistava koža – ulja za telo i proizvodi koji sadrže ulja trenutno su veoma popularni na tržištu proizvoda za negu kože. Objašnjenje je jednostavno: žene vole osećaj nege koji takvi proizvodi pružaju. S druge strane, mnogo njih ne koristi takve proizvode zbog masnog osećaja koji ostavljaju na koži i njihove spore apsorpcije. O tome sada ne morate da brinete zahvaljujući novom NIVEA losionu bogatom uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada. Novi proizvod je obogaćen svežim i popularnim mirisom cvetova pomorandže i dragocenim uljem avokada. U pitanju je najnoviji dodatak liniji NIVEA losiona bogatih uljem čija formulacija sa uljima koju koža brzo upija pruža prijatnu negu.

U skladu sa aktuelnim trendovima i rezultatima sprovedenih istraživanja, NIVEA predstavlja novi proizvod iz linije NIVEA losiona bogatih uljem. Novi NIVEA losion bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada otkriva vam popularni trend na selektivnom tržištu mirisa, a njegova formulacija koju koža brzo upija sadrži negujuća ulja. „Razvili smo laganu i jedinstvenu formulaciju jer smo želeli da predstavimo proizvod za negu koji koža brzo upija, a koji će goditi i telu i čulima“, objašnjava Sabin Šulc, menadžer laboratorije Odeljenja za razvoj NIVEAproizvoda zanegu tela. „Na osnovu temeljnih istraživanja i aktuelnih trendova, pažljivo smo odabrali sastojke, dragocena ulja i jedinstveni miris cvetova pomorandže i napravili losion koji pruža koži dubinsku hidrataciju duže od 24 sata“, dodaje Sabin. NIVEA losion bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada ima laganu formulaciju koju koža brzo upija. Formulacija intenzivno neguje normalnu i suvu kožu, čini je glatkom i blistavom, a njen prefinjen miris prija svim čulima.

Pružite svim čulima uživanje u svežem mirisu cvetova pomorandže

Pored bogate nege, NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada pruža uživanje urazigranom i lepršavom mirisu cvetova pomorandže koji ima blage i puderaste završne note. Ovaj miris je poznat po krepkim i slatkastim notama i asocira na svežinu, dobro raspoloženje i blagostanje. Dobija se od cvetova pomorandžinog drveta, poznatog i kao drvo gorke pomorandže, koje uglavnom raste u zapadnoj Indiji, istočnoj Africi i Himalajima.

Gornje note NIVEA losiona za telo bogatog uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada sadrže kombinaciju mirisa sorbeta od limuna, sveže pomorandže i vodenog bambusa. Srce mirisa čini buke pomorandžinog cveta, senzualni neroli i bela magnolija, dok su donje note obogaćene mešavinom puderastih akorda i mirisa drveta kašmira i kreme od sandalovine. NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada ugađa svim čulima i pruža uživanje u nezi uljima.Formulacija koju koža brzo upija dubinski hidrira kožu duže od 24 sata.

Novi proizvod će biti dostupan od 01.03.2018.
NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada, 200 ml, okvirna cena na polici 447,87 din.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.