Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

PANTENE PREDSTAVLJA NOVU LINIJU PROIZVODA

Više
6 godina 1 mesec pre #1771 od Zarko


U korak sa globalnim trendovima nege kože micelarnom vodom, Pantene je predstavio novu kolekciju, koja uvodi potpuno novi način nege kose, Pantene Pro-V Micellar Purify & Nourish.

Inspirisana micelarnom negom kože, nova Pantene Pro-V Micellar Purify & Nourish linija, osmišljena je da služi kao pomoć za lepu i zdravu kosu. Formula sačinjena od Pro-V antioksidanata i micelarnog kompleksa, sprečava oštećenje kose, tako što neutrališe minerale koji se nalaze u vodi. Savršeno je rešenje u borbi za očuvanje zdrave i čiste kose, uprkos raznim štenim uticajima.

Nova Pantene linija, bogata je Pro-V hranljivim sastojcima i micelarnom vodom, kao glavnim sastojkom, uklanja nečistoću u vašoj kosi i daje joj neophodnu negu, čineći je čistom i jakom.

Osmišljena da uspostavi novi način dubinske nege kose.

Tri jednostavna koraka do savršene i zdrave kose:

1. Pantene Pro-V Micellar šampon za dubinsko čišćenje bez uklanjanja prirodnih, hranljivih vrednosti neophodnih kosi. Bez silikonskiih dodataka, prvi je korak u ženskoj rutini za dubinsko čišćenje kose.

2. Pantene Pro-V Micellar regenerator, hrani kosu svim potrebnim sastojcima bez tendencije da gubi volumen.

3. Pantene Pro-V Micellar sprej pruža dodatno osveženje i hrani kosu.

Omogućava novi način nege između pranja, kako bi ostala jaka.i zdrava.

Nova Pantene Pro-V Micellar Purify & Nourish linija za čistu i negovanu kosu, dostupna je u svim Lili i DM maloprodajnim objektima.


Linija uključuje:· Pantene Pro-V Micellar šampon

· Pantene Pro-V Micellar regenerator

· Pantene Pro-V Micellar sprej

P & G u službi potrošača širom sveta sa jednim od najpouzdanijih, kvalitenih portfolio vodećih brendova, uključujući Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounti®, Charmin®, Crest®, Davn®, Dovni®, Fairy®, Febreze ®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® i Whisper®. P & G posluje približno u 70 zemalja širom sveta.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.