× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Otvorene prijave za 180 pozicija u Growww 2018 Programu MOL Grupe

Više
5 godina 10 meseci pre #1755 od Zarko


I dalje je otvoren poziv za prijavljivanje za sledeću sezonu nagrađivanog programa MOL Grupe za regrutaciju talenata, Growww 2018, koji svežim diplomcima nudi neverovatnu priliku da započnu svoju karijeru u jednoj od najvećih kompanija u CIE. Kroz ovaj program MOL ima za cilj razvijanje nove generacije stručnjaka iz ove industrije, pružajući im priliku da uče i ispune svoje potencijale u stimulativnom i timskom okruženju.

MOL Grupa otvara skoro 180 pozicija u oblasti inženjeringa, poslovanja, IT-a, kao i društvenih i prirodnih nauka. Kandidati sa radnim iskustvom do jedne godine mogu se prijaviti za pozicije u sedištu kompanije u Budimpešti kao i lokalnim kompanijamaMOL Grupe u 11 zemalja: Austrija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Italija, Pakistan, Poljska, Rumunija, Slovačka i Slovenija.

Ovaj intenzivni jednogodišnji program kandidatima nudi mogućnost da steknu uvid u poslovanje MOL Grupe u svim poslovnim i funkcionalnim oblastima. Pored učenja na poslu i poseta različitim industrijskim postrojenjima MOL-a, mladi stručnjaci imaju šansu da prošire svoje znanje kroz strukturirani program poslovne edukacije, što je odlična prilika za povezivanje sa rukovodiocima kompanije i ostvarivanje profesionalnih odnosa. Svaki učesnik imaće mentora koji će mu pružiti stručne savete i povratne informacije, kao i podršku u prilagođavanju dinamičnom, multikulturalnom radnom okruženju.

Tokom poslednje decenije program Growww dobio je široko međunarodno priznanje i postao je pravi zaštitni znak ove industrije. Od svog lansiranja 2007. godine, više od 2.000 talentovanih pojedinaca iz celog sveta je regrutovano u okviru ovog programa. Po završetku, veliki deo učesnika nastavio je svoju karijeru u okviru MOL Grupe. U 2017. godini, gotovo 90% njih je ostalo u kompaniji, dok je udeo žena među zaposlenima dostigao skoro 50%, što je znatno iznad proseka naftne industrije.


O MOL Grupi
MOL Grupa je integrisana industrija nafte i plina sa sedištem u Budimpešti. Prisutna je u više od 30 zemalja, a njena dinamična međunarodna radna snaga broji 25 000 ljudi. MOL ima više od 80 godina iskustva u području istraživanja i proizvodnje ugljovodonika. Proizvodne aktivnosti trenutno se odvijaju u osam, a istraživačke u 13 zemalja. Unutar integrisanog lanca snabdevanja MOL Grupe posluju četiri rafinerije i dva petrohemijska pogona u Mađarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj. Grupa u vlasništvu ima preko 2 000 servisnih stanica u 10 zemalja srednje i jugoistočne Europe.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum