× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Huawei predstavio najnoviju P seriju mobilnih telefona

Više
5 godina 10 meseci pre #1753 od Zarko


Kompanija Huawei sinoć je još jednom dokazala da je lider u oblasti inovacija i pametnih telefona. Na događaju koji je organizovan u hotelu Hilton, Huawei je predstavio najnoviju P seriju pametnih telefona i prvi telefon sa trostrukom Leica kamerom koju pokreće veštačka inteligencija.

Ovo svečano veče otvorio je shadow dance preformans inspirisan jedinstvenim svetlosnim fenomenom Aurore Borealis koji je svim prisutnim gostima oduzeo dah. Ujednačenost, sinhronizacija, muzika i pokreti igrača bili su pravi odraz kombinacije umetnosti i tehnologije koju domaćem tržištu donosi jedan od najboljih igrača na tržištu pametnih telefona.

Vođeni željom da svima omoguće da vide više, ljubazne Huawei dame su svim gostima delile specijalne 3D naočare koje su svaki pojedinačni izvor svetlosti pretvarale u zvezde i time učinile da ovo posebno veče postane noć kada se granice realnosti gube i otvaraju vrata sveta koji nema pravila.Tokom večeri, gosti su imali prilike da testiraju neke od ključnih karakteristika telefona u specijalno napravljenim experience zonama. U centralnom delu sale nalazila se soba u kojoj su prisutni mogli da probaju sve mogućnosti unapređene, trostruke Leica kamere koju pokreće veštačka inteligencija i dobiju profesionalne fotografije nastale fotografisanjem od strane amatera.

Osim karakteristika kamere, gosti su na zabavan način mogli da testiraju revolucionarnu opciju zumiranja koju na tržište donosi Huawei P20 Pro zahvaljujući svom 5x Hybrid Zoomu. Na zidovima unutar Hybrid Zoom Experince sobe, bile su sakrivene ključne karakteristike telefona, jasno vidljive samo onima koji gledaju kroz ekran uvećan kamerom P20 Pro telefona, a koji čini da i najsitnija slova budu jasno čitljiva i vidljiva nakon uvećavanja.


George Zhang, direktor Huawei device za region Balkana izjavio je: „Svaki put kada razmišljamo o kreiranju novog telefona, prvo i najvažnije nam je korisničko iskustvo; to je ono što jača našu poziciju kao top tri igrača u svetu, ali i na tržištu Srbije. Mi u kompaniji Huawei želimo da korisnicima omogućimo neometano iskustvo i jednostavnost korišćenja pametnih telefona praćeno jedinstvenim dizajnom, sa akcentom na vrhunsku tehnologiju koja je potrošačima više nego ikad na dohvat ruke.“

Kroz veče zvezda i jedinstvenih fenomena sve goste vodila su TV lica Marija Kilibarda i Boško Jakovljević, a među gostima mogli smo da vidimo poznate ličnosti kao što su Anđelka Prpić, Boki Perić, Biljana Obradović,Verica Rakočević i mnogi drugi.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum