Univerexport logo

Vesti iz trgovine

Kompanija Univerexport otvorila je 200. maloprodajni objekat.

Jubilarni objekat otvoren je u Paraćinu i to je ujedno prvi objekat u ovom gradu koji se nalazi u Pomoravskom okrugu. Povodom otvaranja su pripremljene posebne pogodnosti i pokloni, ali i promocija i degustacija delikatesa brenda Bačka, a sve to u cilju obeležavanja ovog važnog događaja za kompaniju, zajedno sa potrošačima.

Prvi Univerexport u Paraćinu, na adresi Vojvode Mišića 78, odlikuje prostranost koja doprinosi konfornoj kupovini. Objekat se prostire na blizu 900 kvadrata prodajnog prostora u kojem je pažljivo sortirano oko 9000 artikala iz različitih kategorija.

U želji da sve stanovnike Paraćina upozna sa proizvodima iz lične proizvodnje, Univerexport je na dan otvaranja pripremio i degustaciju delikatesa brenda Bačka, dok će do 3. jula za sve kupovine delikatesa Bačka u vrednosti od preko 499 dinara potrošači dobijati poklon Bačka posudu. Kompanija Univerexport uvek sa posebnim ponosom ističe brend Bačka, jer je u asortimanu brenda dostupno sveže meso i mesni delikatesi isključivo domaće proizvodnje.

Pored Bačke, u asortimanu lične proizvodnje su i organski Organa proizvodi, a sa Univerexport-om u Paraćin su stigle i robne marke ove kompanije: Baš Baš, Daj Daj i Naše najbolje koje odlikuje širok asortiman proizvoda u koje se ubrajaju sladoledi, delikatesi, grickalice, kućna hemija i još mnogo toga.

Potrošače su na sam dan otvaranja dočekali i pokloni u vidu 200 poklon paketa i 200 cegera, dok je tokom dana otvaranja svaka 50. kupovina bila besplatna. Pored svih pogodnosti kompanija Univerexport pripremila je i posebnu akciju koja važi samo u ovom objektu i to do 10.7.

Dolaskom u Paraćin kompanija Univerexport je pored odličnih akcija, lične, domaće proizvodnje, robnih marki i široke ponude, donela i 18 novih radnih mesta, pa će Paraćince svakog dana od 7 do 22h dočekivati njihovi sugrađani u novootvorenom Univerexport-u.