Vesti iz trgovine

Pružena podrška lokalnoj zajednici kroz donaciju Udruženju dece sa smetnjama u razvoju i njihovih roditelja.

Bajina Bašta, 13. jul 2023 – Prepoznatljiva ponuda kvalitetnih proizvoda i ugodna komšijska usluga Maxi supermarketa od danas su dostupni i stanovnicima Bajine Bašte, i to u samom centru ovog grada – na adresi Braće Ninčića bb.

Širok izbor domaćeg voća i povrća, kvalitetnog svežeg mesa, delikatesa kao i ukusnih svežih peciva i hleba samo su deo ponude prvog Maxi supermarketa u ovom gradu, koji bogatim asortimanom prehrane i neprehrane odgovara na potrebe svakog člana porodice. Pri svakodnevnoj nabavci više od 20 zaposlenih je na usluzi svojim komšijama, a za još ugodnije iskustvo kupovine za sve potrošače je obezbeđen i parking. Efikasna i prijatna kupovina doprineće i uštedi vremena, pa pored dve klasične, u novoj radnji postoje i dve samouslužne kase.

Maxi Pijaca BBMaxi pijaca Bajina Bašta

Nudeći inovativan asortiman u enterijeru opremljenom po najsavremenijim standardima, nov Maxi doneo je meštanima Bajine Bašte mesto za proverenu i kvalitetnu kupovinu, a njegovo otvaranje kompanija Delez Srbija uveličala je i podrškom lokalnoj zajednici. Donacija od 500 000 dinara ovim povodom uručena je Udruženju dece sa smetnjama u razvoju i njihovih roditelja Bajina Bašta, izabranom upravo od strane zaposlenih novootvorene prodavnice.

“Izuzetno smo srećni što smo od danas deo zajednice koja se nalazi u jednoj od najlepših opština Zapadne Srbije. Potrudićemo se da kroz uvek svež i kvalitetan asortiman, prijatnu uslugu i proizvode iz celog sveta opravdamo poverenje kupaca i da postanemo omiljeni komšija koji im je na usluzi svakog dana”, istakao je Vladimir Denona, direktor operacija kompanije Delez Srbija na otvaranju. Denona se posebno zahvalio kolegama u ovom supermarketu koje su odabrale da kompanija donira sredstva baš Udruženju dece sa smetnjama u razvoju.

Maxi Donacija BBMaxi donacija Udruženju dece sa smetnjama u razvojiu - Bajina Bašta

Otvaranjem prvog Maxi supermarketa u Bajinoj Bašti, Delez Srbija je stanovnicima ovog grada obezbedila novo mesto na kom mogu očekivati proverenu nabavku, koja odgovara na sve potrebe potrošača današnjice. Na ovaj način kompanija nastavlja sa kontinuiranim ulaganjem u širenje moderne maloprodajne mreže i unapređenje ponude i usluge u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima.