Vesti iz trgovine

Delez Srbija nastavlja ulaganja u maloprodajnu mrežu renoviranjem i modernizacijom postojećih prodavnica, tako su Tempo hipermarketi u Vrnjačkoj Banji i Užicu postali Mega Maxi.

Maxi naslovna25. maj 2023 – Posvećenost kontinuiranom podizanju kvaliteta ponude i usluge trgovinski lanac Delez Srbija pokazao je i u maju mesecu modernizujući 12 prodavnica koje sada donose još bolje iskustvo kupovine stanovnicima Beograda, Novog Sada, Vrnjačke Banje, Užica, Kraljeva i Valjeva.

Mega Maxi Uzice pekaraMega Maxi pekara Užice

Renovirani Tempo hipermarketi u Vrnjačkoj Banji i Užicu, danas su ponovo otvorili vrata svojim kupcima, dočekavši ih u novom, savremenom enterijeru i pod novim brendom – Mega Maxi. Uz prepoznatljive Tempo cene, atraktivne akcije i mega popuste, širok izbor proizvoda za kupovinu ovih prodavnica sada prati i najsavremenija oprema, pružajući maksimalan komfor pri nabavci prehrane i neprehrane za celu porodicu.

Mega Maxi Uzice radnjaMega Maxi radnja Užice

Tako potrošači u Vrnjačkoj Banji na adresi Kneza Miloša 184/g nabavku svojih omiljenih proizvoda sada mogu da obave u modernom prostoru radnje kreiranom tako da odgovori na sve potrebe savremenih kupaca, dok sve kupce u Užicu na adresi Miloša Obrenovića bb očekuju i nove destinacije za kupovinu. Proširen asortiman prehrambenih proizvoda sada upotpunjuje i nova ponuda pakovanih gotovih jela, a posebno mesto u ovom moderno opremljenom ambijentu dobio je i novi kutak sa još većom ponudom za kućne ljubimce.

Mega Maxi Vrnjacka banja DelikatesMega Maxi delikates Vrnjačka Banja

Dodatno, u maju mesecu Delez Srbija je modernizovala i unapredila enterijere još čak sedam Shop&Go prodavnica u Beogradu i Novom Sadu, kao i tri Maxi supermarketa u Beogradu, Kraljevu i Valjevu.

Kontinuiranom modernizacijom prodavnica širom zemlje, kompanija Delez Srbija podiže iskustvo nabavke na još viši nivo, obezbeđujući kupcima komšijsko mesto za kvalitetnu i povoljnu kupovinu po svetskim standardima.

Mega Maxi Vrnjacka banja pijaca

Mega Maxi pijaca Vrnjačka Banja