Vesti iz trgovine

Kompanija Lidl Srbija otvorila je novu prodavnicu, drugu po redu u Obrenovcu a ujedno 67. po redu u Srbiji.

Lidl ObrenovacU Obrenovcu na adresi Kralja Aleksandra I 159, u sklopu Retail parka Nest, otvorena je nova Lidl prodavnica, koja je druga prodavnica po redu u opštini Obrenovac. Tako je sada kompanija Lidl Srbija dostigla broj od ukupno 67 otvorenih prodavnica na teritoriji Srbije, a najavljeno je i dalje širenje mreže u drugoj polovini godine.

Ovim povodom Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, je izjavila: „Sa novom prodavnicom Lidl tim je dobio pojačanje od 25 novih kolega, a ovaj deo Obrenovca, kao i svi koji posećuju obližnje izletište Zabran – odlično mesto kupovine. Trenutno je aktuelna praznična ponuda inspirisana Uskrsom, a potrošače, pored redovno povoljnih Lidl cena, očekuju mnoga sniženja i popusti“.

Lidl otvaranje ObrenovacOtvaranje Lidl prodavnice u Obrenovcu

Radno vreme nove Lidl prodavnice u Obrenovcu na adresi Kralja Aleksandra I 159, biće svakog dana u nedelji od 08 do 21 časova.

O Lidlu:

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.000 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta. Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 67 prodavnica u 38 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom.