NIVEA predstavila novu liniju proizvoda

Nivea Derma linija

U Zagrebu je održan prvi regionalni NIVEA događaj na kome je predstavljena nova linija NIVEA DERMA Skin Clear proizvoda.

Koliko ste puta čuli da muškarci, iako ne neguju svoju kožu, imaju manje problema s njom? Upravo smo se ovim i sličnim mitovima pozabavili nedavno na prvom regionalnom NIVEA događaju koji se održao u Zagrebu, na predstavljanju NIVEA DERMA Skin Clear linije u Cogitu i Uraniji. Na zanimljivoj i dinamičnoj panel-diskusiji otkrili smo koliko je briga spolja jednako važna kao i briga iznutra da bismo postigli lep i zdrav izgled naše kože.

Moderatorka Aleks Milinković je zajedno sa svojim sagovornicama, magistarkom nutricionizma i vlasnicom nutricionističko-dijagnostičkog centra Nutrilife, Ivanom Barišić, kao i dermatologom Ružicom Jurakić Tončić objasnila šta sve utiče na izgled i zdravlje naše kože, da problematična koža i akne nisu samo problemi s kojima borbu vode mladi tokom puberteta i da nečista koža može da se pojavi u bilo kom životnom dobu, u različitim pojavnim oblicima i jednako pogađa žene kao i muškarce.

Nivea DogadjajNIVEA regionalni događaj u Zagrebu

Bjuti novinarka i influenserka Korana Marović, bjuti urednica „Kosmopolitena“ Slovenija Nataša Mernik i influenserka Mihaela Lakičević iz Srbije prisutnima su otkrile svoje najgore greške, kada je u pitanju nega lica, na koji način rešavaju te probleme i kako im je nova DERMA Skin Clear linija za čišćenje lica pomogla da krenu da sarađuju sa svojom kožom i poboljšaju ten.

Često nam je teško da iskombinujemo proizvode koji nam u potpunosti odgovaraju. Međutim, NIVEA DERMA Skin Clear proizvodi znaju da problematična koža zahteva i više od same nege, pa su zato razvijeni kako bi pazili prvenstveno na potrebe potrošača i prilagodili se njihovim individualnim potrebama. Zahvaljujući vrlo efikasnim sastojcima i posebno blagim formulama nova NIVEA DERMA linija čisti kožu i poboljšava ten za samo sedam dana!

Tokom dana na koži se sakuplja višak sebuma koji zatvara pore i podstiče razvoj nečistoća. Počnite svoju rutinu s nežnim, ali delotvornim DERMA Skin Clear gelom za umivanje koji dubinski čisti kožu i pročišćava pore, ali i efikasno smanjuje i sprečava da se ponovo jave nepravilnosti.Postignite ponovo balans kože i nadogradite svoju rutinu uz NIVEA DERMA Skin Clear toner za lice koji čisti i koži daje dodatnu hidrataciju, bez zapušavanja pora.

Nivea proizvodiNIVEA DERMA Skin Clear

Vratite kontrolu nad svojom kožom uz pomoć zvezde NIVEA DERMA Skin Clear linije – noćnog eksfoliatora koji zahvaljujući svojoj visokokoncentrisanoj formuli sa 8 % salicilne i glikolne kiseline u kombinaciji sa niacinamidom ubrzava prirodni proces obnove kože, smanjuje fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Kao dopuna kompletnoj liniji za povremenu potrebu, tu je NIVEA DERMA Skin Clear piling protiv nečistoća koji smanjuje mitesere i bubuljice, zaglađuje teksturu kože i čisti pore zahvaljujući formuli sa salicilnom kiselinom i niacinamidom.