Otvorena najveća “Aromina” radnja na Zvezdari

Aroma Zvezdara naslovna

Beograd je postao bogatiji za još jednu “Aroma” prodavnicu koja je otvorena na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 452.

Veliko otvaranje najveće “Aromine” radnje na Zvezdari bilo je u četvrtak 27.10.2022. Da nije reč o samo još jednom iz lanca maloprodajnih objekata, govori to što će se na čak 1000 metara kvadratnih prodajnog prostora naći preko 8.000 artikala, čime ovo u stvari postaje najveća “Aroma” radnja u sistemu.

Aroma zvezdaraAroma Zvezdara

Na dan otvaranja kupci su za svaki račun preko 2499,99 imali mogućnost izvlačenja greb greb kartice,gde je svaka bila dobitna. Sa najvećim osmehom su otišle komšije koje su “ogrebale” televizor, kafe aparat, vagu, štapni mikser, kao i mnogobrojne pakete dobavljača.

Za dobru atmosferu na otvaranju bio je zadužen Hedonia bend sa repertoarom džeza, popa, roka, ali i hitovima zabavne muzike. Evociranje uspomena, pevanje, pa čak i igranje, bilo je samo stvar raspoloženja onih koji dođu.

Aroma Zvezdara pekaraAroma pekara

Najmlađi posetioci su na platou ispred radnje mogli da pokažu svoje umeće u modeliranju balona, interaktivnoj zabavi, razgovaraju sa klovnom i učestvuju u njegovom performansu, a zahvaljujući Face painting-u (crtanje po licu) za koje im je na raspolaganju bio animator od 10 do 17 sati, i sami su mogli da postanu klovnovi, vile ili šta god su poželeli.

Poznato je već, da je Aroma domaća trgovina, koja je do danas utvrdila svoju poziciju na tržištu, zahvaljujući tome što kupcima nudi bogat i kvalitetan asortiman robe široke potrošnje, kako domaćih, tako i stranih proizvođača - za svakodnevna rešenja za zdravu, dobru i kvalitetnu ishranu i druge kućne potrepštine. Tako ni u novom objektu neće izostati svakodnevna raznovrsna ponuda gotovih jela.

Aroma Zvezdara radnjaAroma radnja

Dođite u Bulevar kralja Aleksandra 452 da ih zajedno probamo, da se družimo i da vam kupovinu učinimo, u najmanju ruku, prijatnom.