Maxi Subotica

Vesti iz trgovine

Delez Srbija nastavila širenje i modernizaciju maloprodajne mreže i tokom juna, otvaranjem novog Maxi supermarketa u Subotici.

Maxi SuboticaProverena i kvalitetna nabavka omiljenih namirnica Maxi supermarketa od danas je još bliža građanima Subotice. U novoj radnji na adresi Somborski put 29a kupce očekuje bogat asortiman svežih i kvalitetnih proizvoda kao i dobro poznata komšijska usluga.

Maxi Subotica - mlekara i pijacaMaxi Subotica - mlekara i pijaca

U modernom enterijeru novog Maxi supermarketa koji se prostire na 456 m², kupci mogu uživati u raznovrsnom izboru svežeg voća i povrća, visoko kvalitetnog svežeg mesa, delikatesa, gotovih jela, pekare. Uz tri regularne, potrošači plaćanje mogu vršiti i na tri samouslužne kase, a ugodnosti pri kupovini dodatno doprinosi i parking ispred same prodavnice.

Pored Subotice nove Maxi supermarkete tokom juna dobilo je još devet gradova. Ukupno 11 novih prodavnica nalaze se i na lokacijama u Beogradu, Zrenjaninu, Smederevskoj Palanci, Kraljevu, Nišu, Valjevu, Užicu, Paraćinu i Ćupriji.

Maxi Subotica - mesaraMaxi Subotica - mesara

Uz širenje maloprodaje i otvaranje novih prodavnica, kompanija kontinuirano ulaže i u modernizaciju postojećih te će u junu renovirati ukupno pet radnji. Tako će kupci u Beogradu na adresama Ratka Mitrovića 101a, Starih boraca 1 (Stepojevac) i Dragiše Brašovana 1, nabavku ponovo moći da obavljaju u svojim komšijskim prodavnicama koje će ih dočekati u novom, savremenom enterijeru. Novine očekuju kupce u Mega Maxi hipermarketu u Nišu, a prepoznatljiv Tempo hipermarket u Kragujevcu kupce će dočekati u novom Mega Maxi ruhu.

Maxi Subotica - pekaraMaxi Subotica - pekara

Kontinuirano širenje i modernizacija maloprodajne mreže pokazatelj su da kompanija Delez Srbija neprekidno ulaže u rast i razvoj svog maloprodajnog lanca, sa ciljem pružanja vrhunske ponude i usluge, po najmodernijim standardima. U 483 prodavnice širom Srbije, potrošačima je omogućeno iskustvo kupovine po svetskim merilima, uz najbolji odnos kvaliteta i cene.

Tako dobro. Tako Maxi.